BIOVAX Trychologic Serum 50 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Scalp hair loss Serum is een gespecialiseerde behandeling ontwikkeld voor haarverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BIOVAX Trychologic Serum voor hoofdhuid Haaruitval 50 ml

Serum voor hoofdhuidverlies is een gespecialiseerde behandeling ontwikkeld voor de verzorging van uitvallend haar en een gevoelige hoofdhuid. Dit product bevat ingrediënten met multidirectionele effecten die in onderzoek zijn bevestigd.

De belangrijkste actieve ingrediënten van het serum zijn:

-Tetrapeptide Complex ( 1% ): Een biomimetisch peptide dat is ontworpen om haaruitval te voorkomen en de groei van de haarzakjes te stimuleren. Hierdoor groeit het haar sneller en wordt haaruitval zichtbaar verminderd.

-Arginine- Biotyna CPLX (1,3%): Dit is een complex van actieve ingrediënten dat het verlies van zwak haar remt en de hergroei van nieuw en gezond haar stimuleert. Dit complex stimuleert ook de microcirculatie in de haarbol en heeft een positief effect op de celdeling, waardoor de haargroei wordt versneld.

-Plantaardige eiwitten (1%): plantaardige eiwitten voeden, versterken en maken de haarstructuur glad.

-Oxygenatiecomplex: Dit mineralencomplex verbetert het proces van zuurstoftransport naar de haarbol, wat een positieve invloed heeft op de haargroei.

De behandeling stimuleert intensief de haargroeicyclus, verhoogt het aantal actieve haarzakjes en geeft volume aan het haar. De formule van het serum is innovatief, licht en niet vet, wat betekent dat het het haar niet verzwaart of sneller vet maakt. De effectiviteit van dit serum werd bevestigd in toepassingstests uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekslaboratorium na 4 weken gebruik. Producten uit deze lijn zijn bedoeld voor mensen met dunner wordend haar, dat periodiek of chronisch uitvalt, maar ook voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en haaruitvalproblemen.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de fles voor elk gebruik. Om gelijkmatig aan te brengen, brengt u het volledige volume van de pipet aan en laat u druppel voor druppel op verschillende delen van de hoofdhuid vallen. Masseer het serum in de huid voor verdeling en betere opname. Niet spoelen. Gebruik één keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua , gehydrolyseerd plantaardig eiwit PG-propylsilaantriol, acetyltetrapeptide-3, arginine, biotine, Magnesium , zinkgluconaat, Copper , trifolium pratense bloemenextract, ureum, butyleenglycol, dextraan, cetrimoniumchloride, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Hydroxyacetofenon, 1,2-hexaandiol, dinatriumfosfaat, citroenzuur, natriumcitraat, trideceth-9, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, parfum, hexylcinnamal, hydroxycitronellal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112982

Specifieke referenties

ean13
5900116092638

BIOVAX Trychologic Serum 50 ml

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies