BIOVAX Trychologic Serum Vergrijzing 200 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Deze behandeling geeft het haar op natuurlijke wijze kleur en beschermt het pigment tegen afbraak veroorzaakt door externe factoren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BIOVAX Trychologic Serum voor de hoofdhuid Vergrijzing 200 ml

Trychologic Graying scalp serum is een gespecialiseerd product dat helpt bij de verzorging van grijzend haar. Hier zijn de belangrijkste voordelen en actieve ingrediënten van deze behandeling:

-Voorkomt dat het haar grijs wordt.

-Herstelt de natuurlijke haarkleur.

-Versterkt het haar en verhoogt het volume.

-Beschermt tegen degradatie van haarpigment.

De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

-Color Reno-Protect CPLX (1,3%): Het is een voedingscomplex dat de productie van melanine stimuleert, die verantwoordelijk is voor de haarkleur. Tegelijkertijd beschermt het het bestaande pigment tegen afbraak.

-Henna-extract (3%): Het is een natuurlijk extract dat geleidelijk de natuurlijke kleur van het haar herstelt, versterkt en volume geeft.

-D- Pantenol ( 1% ): Het heeft een verzachtende werking op de hoofdhuid en geeft vocht aan het haar, waardoor het zacht wordt.

Probioticum (lactobacillusferment): kalmeert de huid, ondersteunt het microbioom en beschermt deze tegen schadelijke externe factoren.

Deze behandeling geeft het haar op natuurlijke wijze kleur en beschermt het pigment tegen afbraak veroorzaakt door externe factoren. Het versterkt het haar en voorkomt vergrijzing op haarbolniveau. De formule is licht en niet vet, belast het haar niet en versnelt de vettigheid van de hoofdhuid niet. De werkzaamheid werd bevestigd in toepassingstests die na 4 weken gebruik werden uitgevoerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de fles voor elk gebruik. Om gelijkmatig aan te brengen, brengt u het volledige volume van de pipet aan en laat u druppel voor druppel op verschillende delen van de hoofdhuid vallen. Masseer het serum in de huid voor verdeling en betere opname. Niet spoelen. Gebruik één keer per dag

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Propaandiol, Alcohol Denat., Panthenol , Acetyl Tyrosine, Larix Europaea Wood , Glycine, Camellia Sinensis Bladextract, Lawsonia Inermis Bladextract, Lactobacillus Ferment, Lysine, Magnesium , Kaliumchloride, Aluminiumchloride, Zinkchloride, Copper Sulfaat, mangaanchloride, xanthaangom, natriummetabisulfiet, melkzuur, Calcium , gluconolacton, caprylylglycol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumchloride, fenethylalcohol, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Trideceth-9, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112985
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092652

BIOVAX Trychologic Serum...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies