Yumi Stimulerend Serum voor haarverdikking en vermindering van haaruitval 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Een stimulerend Serum kan een goede aanvulling zijn op uw haarverzorgingsroutine, omdat het uw haar helpt versterken en dikker maken en een gezonde hoofdhuid bevordert.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Yumi Stimulating Hair Serum voor verdikking en vermindering van haaruitval 50 ml

Stimulerend haarserum met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder 99% aloëbladsap, is een product dat is ontwikkeld om de gezondheid van uw haar en hoofdhuid te verzorgen. Dit is waarom u zou moeten overwegen om het te gebruiken:

-Hoofdhuidregeneratie: Het stimulerende serum bevat actieve ingrediënten zoals extract van rode klaver die de hoofdhuid helpen regenereren. Dit is belangrijk omdat een gezonde hoofdhuid de sleutel is tot gezond haar.

-Haarverdikking: Het serum kan helpen uw haar dikker te maken, wat vooral belangrijk is als u problemen heeft met dunner wordend haar.

-Reductie van haaruitval: Dankzij ingrediënten als Baikal-schedelkapextract stimuleert het serum de haargroei en kan het haarverlies helpen verminderen.

-Voeding en hydratatie: Ingrediënten zoals arginine, niacinamide, prebiotica en aloë-sap voeden en hydrateren het haar en de hoofdhuid, wat hun algehele conditie beïnvloedt.

-Beschermende Peptide: De peptide in het serum versterkt, beschermt en stimuleert de hoofdhuid, waardoor een gezonde omgeving voor het haar behouden blijft.

-Kersengeur: Door de toevoeging van kersengeur is het serum prettig in gebruik, waardoor een omhullend aroma achterblijft op het haar en de hoofdhuid.

-Voor alle haartypes: Het serum is geschikt voor alle haartypes, wat betekent dat je het ongeacht je haartype kunt proberen.

HOE TE GEBRUIKEN

Wrijf de juiste hoeveelheid in de hoofdhuid en laat ongeveer 30 minuten intrekken. Was vervolgens uw hoofdhuid met een zachte shampoo. Gebruik één keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Aloe Barbadensis- Juice , Arginine, Niacinamide, Acetyltetrapeptide-3, Inuline, Scutellaria Baicalensis-wortelextract, Trifolium Pratense-bloemextract, Centella Asiatica -wortelextract, Arctium Lappa-wortelextract, Prunus Avium-fruitextract, Calendula Officinalis-bloemenextract, Chamomilla Recutita-bloemenextract, Equisetum Arvense-bladextract, Lavandula Angustifolia-bloemenextract, Melissa Officinalis-bladextract, Mentha Piperita-kruidenextract, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Urtica Dioica-bladextract, Fructose, Melkzuur, Polysorbaat 80, Natriumlevulinaat, Levulinezuur, Polyglyceryl -4 Capraat, natriumfytaat, hydroxypropylguarhydroxypropyltrimoniumchloride, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, butyleenglycol, dextran. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112535
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693167280

Yumi Stimulerend Serum voor...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies