Khadi Natural Hair Colour Henna voor haar Sunny Blond 100 gr

€ 13,79
Inclusief belasting

Natuurlijke, plantaardige haarverf

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Khadi Natural Colour Henna voor Zonnig Blond haar

Natuurlijke, plantaardige haarverf die het haar een zonnige blonde tint geeft. Het bevat cassia en henna, d.w.z. natuurlijke kleurende kruiden. Zonder chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen en synthetische kleurstoffen. Het product is 100% natuurlijk. Het kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Het product bevat:

- cassia - zogenaamd kleurloze henna, versterkt en verdikt het haar en heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen,

- henna - lawonia weerloos, een natuurlijk vervend kruid, versterkt de haarzakjes, versterkt en maakt het haar dikker.

HOE TE GEBRUIKEN

Was je haar met een natuurlijke shampoo. Meng het poeder met heet water van 80-90°C tot een gladde, dikke pasta. Breng de pasta na afkoeling gelijkmatig aan over de gehele lengte van het haar. Laat de pasta 30 tot 120 minuten op je haar zitten. Hoe langer de kleurstof op het haar blijft zitten, hoe donkerder het kleureffect zal zijn. Als je je haar al met deze kleurstof hebt geverfd en je kleur gewoon wilt opfrissen, laat de pasta dan 15 tot 30 minuten op je haar zitten. Spoel daarna je haar uit met schoon water. Was je haar 24-48 48h niet - gedurende deze tijd oxideert en ontwikkelt de kleur zich. Om de kleurintensiteit zo lang mogelijk te behouden, raden we regelmatige haaroliën aan. Voordat u de verf gebruikt, is het de moeite waard om een allergietest op een klein stukje huid uit te voeren. Het wordt ook aanbevolen om voor het kleuren een proeftest uit te voeren op een haarlok. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaar op een droge, koele plaats. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Adem het poeder niet in.

SAMENSTELLING

Cassia Italica Bladpoeder, Lawsonia Inermis (Henna) Bladpoeder

107813

Specifieke referenties

ean13
4260378049797

Khadi Natural Hair Colour...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies