SheHand Luxury Golden Gloves Golden Softening Foot Mask in de vorm van sokken 1 paar

€ 7,60
Inclusief belasting

Goud verzachtend voetmasker in de vorm van sokken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

SheHand Luxury Golden Gloves Golden Softening Foot Mask in de vorm van sokken 1 paar

Het verzachtende masker is een luxueuze behandeling voor uw voeten die hun buitengewone zachtheid en fluweelzachte gladheid herstelt. Het masker is verrijkt met ureum, peptiden, sheaboter, collageen en goud en heeft een regenererend en hydraterend effect, waardoor ruwheid, droogheid en ongemak van de huid van de voeten worden geëlimineerd. Dankzij deze actieve ingrediënten krijgen uw voeten weer comfort en een gezond uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Open de zak en haal de sokken eruit. Open de lasnaden bij de enkel met een beslissende handbeweging. Plaats uw schone voeten in de sokken en wikkel de kraag van de sokken om de enkel. Breng een beschermende pleister aan die de binnenkant afsluit en de behandeling effectiever maakt. Haal na 20-30 minuten uw voeten uit de sokken. Masseer het resterende masker in de huid en laat het intrekken of spoel het voorzichtig uit uw handen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), methylpropaandiol, ethylhexylpalmitaat, glycerine, polysorbaat 60, Butyrospermum Parkii (Shea) boter, 1, 2-hexaandiol, oplosbaar collageen, acetylhexapeptide-8, colloïdaal Gold , Salix Alba (wilgenschorsextract), allantoïne, Panthenol , Tocoferylacetaat, polyacrylaat-13, polyisobuteen, polysorbaat 20, sorbitaansostearaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, ureum, plantaardige olie, natriumpolyacrylaat, sorbitansesquioleaat, dimethicon, dinatrium-EDTA, hydroxyacetofenon, mica, synthetisch fluorflogopiet, Parfum (Fragrance), CI 77891, CI 77491. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115938
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903031258097

SheHand Luxury Golden...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies