Soraya Chlorofyl hydraterend micellair water voor het verwijderen van gezichtsmake-up 250 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Hydraterend micellair water is een effectieve manier om de huid te reinigen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Soraya Chlorofyl hydraterend micellair water voor het verwijderen van gezichtsmake-up 250 ml

Hydraterend micellair water is een effectieve manier om de huid te reinigen van overtollig talg, onzuiverheden en make-up. Dit product zorgt voor een gevoel van verfrissing en hydratatie dankzij de super cocktail van ingrediënten:

-Chlorofyl: Geeft een mooie, natuurlijke groene kleur en heeft antioxiderende eigenschappen.

-Citroenmirte: komt van een Australische endemische plant uit subtropische regenwouden. Het heeft sterke antioxiderende eigenschappen en reguleert de talgafscheiding.

-Groene theeferment: Hydraterend en verfrissend.

Chlorofyl is een groene, veganistische cosmeticalijn gemaakt voor de verzorging van de jonge huid die intense hydratatie, reiniging en normalisatie nodig heeft. De lichte formules van deze serie zijn perfect voor de normale en gecombineerde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met de vloeistof en was het gezicht en de ogen. Vervang het wattenschijfje totdat het schoon is.

SAMENSTELLING

Aqua , PEG-6 capryl-/caprinezuurglyceriden, proline, glycolzuur, Helianthus Annuus-zaadolie, Camellia Sinensis-bladextract, Saccharomyces Ferment-lysaatfiltraat, Backhousia Citriodora-bladextract, glycerine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, polyglyceryl-6 caprylaat, ethylhexylglycerine , Copper , Citroenzuur, Fenoxyethanol, Cetrimoniumbromide, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Limoneen, Benzylsalicylaat, Citral, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114151
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901045089249

Soraya Chlorofyl...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies