Stars from the Stars Cosmic Contour Bronzer Vloeibare Bronzer /06/ 15 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Geef definitie van uw gelaatstrekken met COSMIC BRONZE - een vloeibare bronzer die super te blenden is!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Stars from the Stars Cosmic Contour Bronzer Vloeibare Bronzer /06/ 15 ml

Gebruik de magische applicator in de vorm van een kussen om de vorm van je jukbeenderen, voorhoofd of kaaklijn te vormen voor super ego effect dat absoluut elke teint zal verfraaien! Dankzij de ongelooflijk lichte formule met perfect uitgebalanceerde pigmentatie kun je de intensiteit van het effect vrij aanpassen. Kosmisch duurzame, moderne pigmenten zorgen de hele dag voor een vlekkeloos effect en de hydraterende, veganistische samenstelling van glycerine maakt de huid elastisch en zacht. Het product werkt met zowel vloeibare, crème- als poederformules, zonder eerder aangebrachte cosmetica aan te tasten.

Verkrijgbaar in twee tinten:

-05 – helderder, warmer, bruiner

-06 – donkerder, koeler, contouren

HOE TE GEBRUIKEN

Draai de bovenkant van de buis om deze te openen of te sluiten. Breng aan met de applicator die in de verpakking zit en meng met uw vingertoppen, spons of penseel. Vergeet niet om de tube na gebruik gesloten te laten om te voorkomen dat er teveel product uitlekt.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), C13-15-alkaan, coco-caprylaat/capraat, propaandiol, cetearylglucoside, sorbitanolivaat, cocos nucifera ( Coconut ) water, mica, natriumhyaluronaat, Aloe barbadensis Juice , leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, synthetisch Fluorflogopiet, xanthaangom, cetearylalcohol, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, parfum (geur), Ci 77163 (bismuthoxychloride), Ci 77491 (ijzeroxiden), Ci 77492 (ijzeroxiden), Ci 77499 (ijzeroxiden), Ci 77891 (titaniumdioxide ). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115174

Specifieke referenties

ean13
5904209845989

Stars from the Stars Cosmic...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies