Aunt Jackie's Crème voor krullend haar Curl La La 426 g

€ 12,40
Inclusief belasting

Stylingcrème voor krullend haar is een onvervangbaar product voor bewuste krulverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Aunt Jackie's Crème voor krullend haar Curl La La 426 g

Stylingcrème voor krullend haar is een onvervangbaar product voor bewuste krulverzorging. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen die het biedt:

-Hydrateren en versterken: Deze crème zit boordevol hydraterende en versterkende ingrediënten zoals sheaboter, olijfolie, quinoa en sojaolie. Het voedt het haar en beschermt het tegen schadelijke externe factoren.

-Definitie en controle: Dankzij de crème krijg je mooie en gedefinieerde krullen. Bevochtigende ingrediënten helpen een blijvende definitie te behouden en het kroeseffect te elimineren. Je kunt genieten van gecontroleerde en glanzende krullen.

-Elasticiteit en natuurlijkheid: De crème maakt het haar niet stijf of plakkerig. Creëert flexibele en natuurlijk ogende krullen die de hele dag blijven zitten. Het haar blijft zacht aanvoelen, zonder te plakken.

-Multifunctionaliteit: Deze crème is geschikt voor verschillende stijlen, van losse golven tot intense krullen. Je kunt het op nat of droog haar gebruiken, afhankelijk van je behoeften en stijl.

-Efficiëntie: De dikke consistentie maakt het uiterst efficiënt, wat betekent dat één verpakking lang meegaat.

Stylingcrème voor krullend haar is een uitstekend hulpmiddel voor de verzorging en styling van krullen waarmee u zonder problemen mooi en gezond haar kunt krijgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor ego krullen en strakke krullen: royaal nat of droog aanbrengen, gebruik een diffuser tijdens het stylen of laat aan de lucht drogen.

Voor lange, volle, veerkrachtige golven of spiralen: breng het product aan op nat of droog haar, rek het zachtjes uit met je vingers tijdens het stylen, gebruik een diffuser, een föhn met een mondstuk of laat het op natuurlijke wijze aan de lucht drogen.

Voor veren, opsteekkapsels en vlechten: breng een kleine hoeveelheid aan, verdeel in secties, gebruik de roller- of draadtechniek. Ga onder een föhn met opzetstuk zitten of laat je haar drogen zonder gebruik te maken van een warmtebron. Spreid vervolgens elk deel door het voorzichtig met je vingers te schikken.

SAMENSTELLING

Water , Propyleenglycol, Polyquaternium-37, Propyleenglycol Dicaprylaat/Dicapraat, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Glycine Soja (Soja) Olie, Glycerine, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Cetyl Alcohol, Parfum, Dimethicon, PPG-1 Trideceth -6, stearalkoniumchloride, lanolineolie, acrylamidopropyltrimoniumchloride / acrylamidecopolymeer, dehydroazijnzuur, cetearylalcohol, gehydrolyseerde quinoa, butyleenglycol, citroenzuur, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, TBHQ, ethylhexylglycerine, benzylalcohol, limoneen, hexylcinnamal, linalool, amyl Cinnamal, Citronellol, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol, Red 33 (CI 17200), Blue 1 (CI 42090) De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

113942
just a few left

Specifieke referenties

ean13
034285696153

Aunt Jackie's Crème voor...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies