Anwen Shine & Glow gladmakende haarmist met glans 150 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Dankzij de nevel wordt je haar zijdezacht en visueel aangenaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10
Niet op voorraad

Anwen Shine & Glow gladmakende haarmist met glans 150 ml

Haarmist is een uniek product verrijkt met natuurlijke verzachtende middelen en een lichte siliconen micro-emulsie. Het werkt in vele richtingen en biedt een aantal voordelen voor je haar. De mist vergemakkelijkt het kammen van het haar, elimineert het probleem van statische elektriciteit en geeft het een spectaculaire glans. Het creëert een delicate beschermende film op het haaroppervlak die overmatig uitdrogen voorkomt. De formule bevat een combinatie van inuline, betaïne en een conditioner op zetmeelbasis, die zorgt voor intense hydratatie en gladheid van het haar. Hierdoor wordt uw haar zijdezacht en visueel aangenaam. Bovendien bevat de mist natuurlijke etherische olie van citroengras, waardoor het een subtiele, verfrissende geur krijgt. Hierdoor verbetert dit product niet alleen de conditie van het haar, ale geeft het ook een prachtige glans en beschermt het tegen uitdrogen, wat verrijkt is met de delicate, verfrissende geur van citroengras.

HOE TE GEBRUIKEN

Spuit een kleine hoeveelheid mist op uw handen en breng het vervolgens aan op de lengtes van uw haar, waarbij u de wortels vermijdt. Houd er rekening mee dat te veel product uw haar kan verzwaren. Schudden voor gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Dimethicon, Polysorbaat 20, Octyldodecanol, Glycerine, Siliconen Quaternium-22, Betaïne, Inuline, Zetmeel Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyglyceryl-3 Capraat, Cymbopogon Citratus Bladolie, Dipropyleenglycol, Ureum, Melkzuur, Natriumlactaat, Cocamidopropyl Betaïne, Ethylhexylglycerine, Fenoxyethanol, Benzoëzuur, Citral, Geraniol, Limoneen, Citronellol, Linalool, Isoeugenol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114056

Specifieke referenties

ean13
5905440419182

Anwen Shine & Glow...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies