Tołpa Dentica Tandpasta Fresh Mint 100 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

Tandpasta die zorgt voor een langdurige frisse adem

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tołpa Dentica Tandpasta Fresh Mint 100 ml

Tołpa Dentica Fresh Mint tandpasta, die zorgt voor een langdurige frisse adem. Deze tandpasta zorgt niet alleen voor een frisse adem, maar voorkomt ook effectief de vorming van tandsteen en tandplak. Dankzij de unieke formule is de pasta veilig voor het glazuur en beschermt het tegen beschadiging. Het gehalte aan natriumfluoride (1450 ppm F-) in de samenstelling van de tandpasta maakt het cariës tegen, voorkomt de ontwikkeling van cariës en houdt de tanden in een gezonde conditie. Fresh Mint tandpasta is de perfecte combinatie van frisheid en mondbescherming. Dagelijks gebruik van deze tandpasta levert zichtbare resultaten op en laat je genieten van een gezonde glimlach. Probeer het vandaag nog en ontdek de voordelen van reguliere tandheelkundige zorg.

HOE TE GEBRUIKEN

Poets je tanden minstens twee keer per dag ('s ochtends en 's avonds) gedurende 3 minuten, bij voorkeur na elke maaltijd. Gebruik voor kinderen jonger dan zes jaar een hoeveelheid pasta ter grootte van een erwt onder toezicht van een volwassene om het risico van inslikken te minimaliseren.

SAMENSTELLING

Aqua , gehydrateerde silica, sorbitol, glycerine, propyleenglycol, xanthaangom, Aroma , natrium C14-16 olefinesulfonaat, dinatriumpyrofosfaat, natriumfluoride, allantoïne, natriumsaccharine, CI74260. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112015
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902719419232

Tołpa Dentica Tandpasta...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies