Yumi Intensief hydraterende gezichtstoner Framboos-Granaatappel 200 ml

€ 3,61
Inclusief belasting

De tonic herstelt de juiste pH van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Yumi Intensief hydraterende gezichtstoner Framboos-Granaatappel 200 ml

Facial tonic is een combinatie van aloë-sap met ingrediënten die de huid intensief hydrateren. Veganistisch en gebaseerd op producten van natuurlijke oorsprong, reinigt en verstevigt de samenstelling de huid op milde wijze.

Aloëbladsap - verfrist, hydrateert en voorkomt dat de huid uitdroogt. Het is een van de meest voedselrijke planten op aarde.

Melkzuur - reguleert zachtjes de huidvernieuwing en verwijdert onnodige, verhoornde cellen, waardoor de huid glad wordt, de kleur en structuur verbeteren.

Hyaluronzuur - in de toner is het in twee vormen aanwezig. Hierdoor werkt het zowel aan de oppervlakte als in de diepte van de huid, waardoor het hydraterende effect van de vloeistof wordt versterkt.

Rode vruchtensappen: granaatappel en framboos - extra verfrissing voor de huid

Na gebruik herstelt de tonic de juiste pH van de huid en laat deze fris en klaar voor de volgende verzorgingsfasen. Het is aangenaam voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid tonic aan op een wattenschijfje en veeg de huid schoon. Niet gebruiken rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Melkzuur, Aloe Barbadensis Juice , Punica Granatum Vruchtensap, Rubus Idaeus Sap, Hyaluronic Acid , Hyaluronzuur, Citroenzuur, Glycerine, Natriumlevulinaat, Levulinezuur, Polysorbaat 80, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Dinatrium EDTA, Parfum, Natriumhydroxide. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109789

Specifieke referenties

ean13
5902693163961

Yumi Intensief hydraterende...

€ 3,61
group_work Toestemming voor cookies