Joko PURE Holistic Care & Beauty revitaliserende gezichtstoner 200 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Het hydrateert en regenereert de huid, waardoor deze er stralend uitziet

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Miraculum Asta.plankton C revitaliserende gezichtstoner 200 ml

Revitaliserende gezichtstonic is een perfecte aanvulling op de dagelijkse huidverzorging. Dankzij de hydraterende en verfrissende eigenschappen past de toner perfect bij de Asta.Plankton met vitamine C serie.

De belangrijkste actieve ingrediënten van deze toner zijn:

-ASTAPLANKTON: natuurlijke rijkdom aan micro-elementen, minerale zouten en eiwitten. Bevat astaxanthine, een van de krachtigste antioxidanten die de wetenschap kent. Het werkt effectief, het vertraagt het verouderingsproces van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid.

-ORANJE HYDROLAAT: Hydrateert en regenereert de huid, waardoor deze er stralend uitziet.

-VITAMINE C: speelt een essentiële rol in de biosynthese van collageen en verbetert de elasticiteit en tonus van de huid.

INDIAN TAMARINDEXTRACT: Rijk aan vitamines en mineralen, bevat antioxidanten die vrije radicalen bestrijden, waardoor de huid haar jeugdige uitstraling langer behoudt. Bovendien verzacht het irritaties.

Deze revitaliserende tonic verfrist en revitaliseert de huid en verzacht en maakt haar glad. Het heeft een hydraterende werking, wat bijdraagt aan het behoud van een optimaal niveau van huidhydratatie. Dankzij de actieve ingrediënten voorziet de tonic de huid van uitgebreide verzorging, verfrissing en revitalisering.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond de tonic aan op een wattenschijfje en veeg het gezicht voorzichtig af met ronddraaiende bewegingen, waarbij u de oogcontouren vermijdt. Het product hoeft niet te worden afgespoeld

SAMENSTELLING

Aqua , citrus aurantium amara water , propaandiol, polysorbaat 20, fenoxyethanol, natriumascorbylfosfaat, parfum, panthenol , ethylxexylglycerine, haematococcus pluvialis-extract, natriumhyaluronaat, zeewater, butyleenglycol, tamarindus indica fruitextract, natriumbenzoaat, gluconolacton, calcium , limoneen, linalool, ci 15985. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112029
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793052642

Joko PURE Holistic Care &...

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies