SheCare Total Revital Synbiotic Tonic-essence voor het gezicht 200 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Synbiotisch TONIC-ESENCJA is een product dat wordt aanbevolen voor het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

SheCare Total Revital synbiotische Gezichtstonic-essentie 200 ml

Synbiotic TONIC-ESENCJA is een product dat wordt aanbevolen voor de preventie van vroegtijdige huidveroudering en dat dagelijks actieve ondersteuning biedt bij het verjongen van de opperhuid en het herstellen van de natuurlijke glans van de huid. Deze huidvriendelijke, sterk geconcentreerde formule combineert de kracht van rijke plantenessentie en de lichtheid van een tonic en overtreft daarmee de normen van gewone verfrissende producten. Dankzij de vloeibare maar enigszins verdikte consistentie past de essence tonic perfect in de opperhuid en bevat zeer waardevolle en effectieve actieve ingrediënten, gewaardeerd door schoonheidsspecialisten voor het activeren van de vernieuwingsprocessen van de opperhuid en het verbeteren van het uiterlijk ervan. Het is een aangename en nuttige stap in de strijd voor een mooie huid, waarbij actieve toning wordt gecombineerd met effectieve verzorging. De tonic-essentie verbetert zichtbaar het hydratatieniveau van de huid, maakt glad, verfrist en revitaliseert. Het verrijkt en complementeert de dagelijkse verzorgingsroutine. Het voordeel is het ontbreken van een plakkerige laag en geen gevoel van ongemak, wat betekent dat het de huid verstevigt en voorbereidt op de volgende zorgstappen. Het introduceren van dit product in uw verzorging is een manier om een mooie en stralende huid te behouden, verfrist en verjongd.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud het flesje zachtjes, bevochtig vervolgens een wattenschijfje of je vingers met de Tonic-essence en verdeel het over de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Dep of masseer zachtjes om de opperhuid te stimuleren. Laat het absorberen - het product hoeft niet te worden afgewassen. Als de vloeistof in uw ogen komt, spoel ze dan uit met lauw water. Gebruik als op zichzelf staande verfrissende behandeling of als onderdeel van uw dagelijkse verzorging

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, squalaan, betaïne, butyrospermum parkii (sheaboter), saccharomyces/xylinum/ Black thee-ferment, Aphanizomenon Flos-aquae-extract, arginine PCA, taurine, alfa-glucaanoligosaccharide, Polymnia Sonchifolia- Juice , Lactobacillus, C14 -22 alcoholen, C12-20 alkylglucoside, glucose, polyglyceryl-6 caprylaat, proline, tocoferylacetaat, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, maltodextrine, microkristallijne cellulose, cellulosegom, xanthaangom, melkzuur, Citrus Aurantium Bergamia fruitolie, fenoxyethanol, Etylhexylglycerine, Benzylalcohol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112315
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903031258134

SheCare Total Revital...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies