Nivea Soothing Face Tonic Droge en gevoelige huid 200 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Het tonifieert diep, verwijdert onzuiverheden en kalmeert de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Nivea Verzachtende Gezichtstonic voor Droge en Gevoelige Huid 200 ml

Een verzachtende tonic bedoeld voor de droge en gevoelige huid, verrijkt met natuurlijke amandelolie, tonifieert en reinigt de huid diep en verwijdert de overblijfselen van onzuiverheden. Laat de huid fris en glad achter. Dankzij het gehalte aan amandelolie hydrateert het product de huid perfect zonder dat deze uitdroogt. Bovendien werkt de toner in harmonie met het microbioom van uw huid. Na het aanbrengen van een verfrissende tonic is de huid klaar voor het aanbrengen van dag- of nachtcrème. Het resultaat is een gezonde, mooie en verzorgde huid.

Functies:

-Tonifieert diep, verwijdert onzuiverheden en kalmeert de huid.

-Hydrateert de huid en behoudt haar natuurlijke evenwicht.

-Speciaal ontworpen voor de droge en gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het reinigen zachtjes in de huid van gezicht, hals en decolleté masseren met een wattenschijfje, waarbij de huid rond de ogen wordt vermeden. Breng na gebruik van de gezichtstonic een dag- of nachtcrème aan die geschikt is voor de normale en gecombineerde huid.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, PEG-8, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, polyquaternium-10, citroenzuur, fenoxyethanol, 1,2-hexaandiol, trinatrium-EDTA, geraniol, benzylalcohol, linalool, alfa-isomethylionon, Limoneen, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112596
a lot

Specifieke referenties

ean13
9005800227054

Nivea Soothing Face Tonic...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies