BasicLab Micellis toning Tonic- primer voor de droge en gevoelige huid 150 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Tonifiërende Primer bedoeld voor de droge en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

BasicLab Micellis toning Tonic - primer voor de droge en gevoelige huid 150 ml

Toning primer bedoeld voor de droge en gevoelige huid is een product dat een actieve tonic en een verzorgende basis combineert. De belangrijkste werkingen en ingrediënten van de toning primer zijn:

-Glycosaminoglycanen (3%): hydrateren, regenereren en elasticiseren de huid diep, waardoor deze zacht en soepel wordt. Ze verbeteren de distributie en opname van verzorgingsproducten die in volgende zorgfasen zullen worden toegepast.

-Sneeuwlotusstamcelcomplex (2%): ondersteunt de vernieuwing van de epidermis en verheldert en egaliseert de huidtint, waardoor deze er stralend uitziet.

-Aminozuren met de natuurlijke vochtinbrengende factor NMF : verminderen transepidermaal waterverlies en verzachten irritaties. Samen met ureum en melkzuur verbeteren ze de conditie van de natuurlijke beschermende barrière van de huid.

-Laagmoleculair hyaluronzuur: hydrateert en maakt de opperhuid glad, waardoor de elasticiteit en gladheid wordt verbeterd.

-Glucose en fructose: Ze binden water en voorkomen dat de huid uitdroogt.

-Inositol: Elimineert het gevoel van droogheid en ruwheid van de huid, verhoogt de elasticiteit van de opperhuid.

-Allantoïne: Regenereert en kalmeert de huid.

Resultaten van het gebruik van de toningprimer:

-De huid wordt diep gehydrateerd en voorbereid om actieve ingrediënten uit de verzorging te ontvangen.

-Herstelde gezonde, fysiologische pH van de huid.

-Verbeterde toepassing van cosmetica en geminimaliseerd rollen van producten die in de volgende zorgfasen worden aangebracht.

-Verminderde droogheid en schilfering van de opperhuid.

De tonifiërende primer is geschikt voor de huid van alle leeftijden, vooral voor de droge, periodiek uitgedroogde en gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng aan op een gereinigde huid voordat u de verzorging aanbrengt. U kunt het product ook overdag aanbrengen om de huid op te frissen, bijvoorbeeld voordat u de zonbescherming opnieuw aanbrengt.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, inositol, serine, Saussurea Involucrata callusextract, glycine, arginine, gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , natrium-PCA, fructose, ureum, niacinamide, allantoïne, natriumlactaat, melkzuur, levulinezuur, natriumlevulinaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113398
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639170897

BasicLab Micellis toning...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies