Lynia Anti-Acne geltoner voor de acnehuid 100 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

De tonic vermindert het aantal imperfecties, reguleert de talgafscheiding en helpt verkleuringen te verlichten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Lynia Anti-Acne gel-tonic voor de acnehuid 100 ml

Lynia Anti Acne Gel Tonic is een uitstekende keuze voor de verzorging van de vette huid die gevoelig is voor imperfecties. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van dit product:

-Bevat azeloglycine: het is een combinatie van azelaïnezuur en glycine die de talgafscheiding reguleert, het aantal mee-eters vermindert, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen heeft en verkleuringen verlicht.

-Niacinamide in een concentratie van 2%: Niacinamide reguleert de talgafscheiding, vermindert talgklieren, verlicht verkleuringen en ondersteunt de hydrolipidenbarrière van de huid.

- Pantenol : dit ingrediënt verzacht irritaties, versnelt de genezing van ontstekingen en zorgt voor vocht.

-Natriumhyaluronaat: Natriumhyaluronaat bindt water in de opperhuid, wat zorgt voor voldoende hydratatie en de elasticiteit van de huid verbetert.

-Anti-acne-effect: de tonic vermindert het aantal onvolkomenheden, reguleert de talgafscheiding en helpt verkleuringen te verlichten.

-Hygiënische verpakking met pomp: Praktische verpakking met pomp maakt het gemakkelijker om het product aan te brengen en de hygiëne te behouden.

Anti Acne Gel Tonic wordt aanbevolen voor de vette huid, gevoelig voor acne, met neiging tot verkleuring en de aanwezigheid van mee-eters. De effectieve ingrediënten helpen ontstekingen te verzachten, de talgafscheiding te reguleren en zorgen er over het algemeen voor dat de huid er gezond uitziet. Voor gebruik is het echter de moeite waard om er zeker van te zijn dat het product geschikt is voor uw huidtype en altijd de instructies van de fabrikant op te volgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op de gereinigde gezichtshuid met uw hand of een cosmetisch kussentje, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik één keer per dag, 's nachts.

SAMENSTELLING

Aqua , Niacinamide, Panthenol , Kalium Azeloyl Diglycinaat, Natriumhyaluronaat, Natrium PCA, Glucose, Ureum, Glutaminezuur, Lysine, Glycine, Allantoïne, Melkzuur, Propyleenglycol, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113920
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900718901857

Lynia Anti-Acne geltoner...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies