Marion Coffee Up 150 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

Het aloë-sap in het recept kalmeert de huid en ondersteunt de hydratatie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Marion Coffee Up 150 ml

Een uitgebreide gezichtsverzorgingslijn op basis van upcycled koffiegrondstof. Cafeïne en vitamine C zijn een geweldig duo dat je huid 's ochtends wakker maakt en 's avonds, na een lange werkdag, stimuleert om actief te zijn. Heb je een impuls nodig om uit bed te komen? Of heeft uw huid misschien stimulatie nodig na een lange werkdag? Wij hebben hier een oplossing voor! Probeer koffiegezichtstonic. Koffie-extract stimuleert de microcirculatie en het aloë-sap in het recept kalmeert de huid en ondersteunt de hydratatie. Korenbloemhydrolaat heeft een verzachtende en verkoelende werking.

HOE TE GEBRUIKEN

Veeg uw oogleden en gezichtshuid voorzichtig af met een wattenschijfje gedrenkt in de vloeistof. Indien u een branderig gevoel krijgt doordat het preparaat in uw ogen terechtkomt, spoel deze dan grondig uit met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Propaandiol, Koffiemelanoïden, Aloe Barbadensis- Juice , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Natriumhyaluronaat, Centaurea Cyanus Water , Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Melkzuur, Polysorbaat 20, Allantoïne, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Dinatrium Edta, Parfum . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114677
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902853063995

Marion Coffee Up 150 ml

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies