Claresa Bedroom Eyes Curling Mascara 10 gr

€ 5,40
Inclusief belasting

Een multifunctionele mascarabasis die veel doet voor je wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Bedroom Eyes Curling Mascara 10 gr

Mascara is een product dat zorgt voor een verleidelijke, blootliggende look die als een magneet de aandacht trekt! Dankzij deze mascara garanderen gelifte, gekrulde en intens verdikte wimpers een spectaculair effect van duidelijk vergrote en sexy ogen. Het gebruiksvriendelijke, precieze, boogvormige borsteltje is speciaal ontworpen om de wimpers te scheiden voor langdurige krullen zonder klontjes. Dankzij deze vorm kunt u ook elke, zelfs de kortste, wimper bereiken, waardoor het volledige potentieel van optische oogvergroting naar voren komt. Het product is geschikt voor mensen die contactlenzen dragen. Het veroorzaakt geen klontjes, vlekt niet en schilfert niet af, zelfs niet gedurende 24 uur. De formule van de mascara bevat palmitinezuur, dat het haar conditioneert en glans geeft

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels van de wimpers tot aan de uiteinden. U kunt het verdikkende en verlengende effect beoordelen door opeenvolgende lagen toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua ( water ), paraffine, glycerylstearaat, synthetische was, stearinezuur, acacia-senegalgom, butyleenglycol, palmitinezuur, oryza sativa cera (oryza sativa (rijst) zemelenwas), polybuteen, vp/eicoseencopolymeer, ozokeriet, aminomethylpropanol , gehydrogeneerde plantaardige olie, fenoxyethanol, stearylstearaat, hydroxyethylcellulose, tropolone, dinatriumfosfaat, polysorbaat 60, natriumfosfaat, ci 77499 (ijzeroxiden. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113498
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819811629

Claresa Bedroom Eyes...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies