Stars from the Stars Side of the Moon Mascara Bruin 10 gr

€ 4,01
Inclusief belasting

Een mascara die je wimpers een ongelooflijk volume en een verfijnde, donkerbruine kleur geeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from the Stars Side of the Moon Mascara Bruin 10 gr

Een mascara die je wimpers ongelofelijk veel volume en een verfijnde, donkerbruine kleur geeft! Het klassieke siliconenborsteltje in de vorm van een slanke cilinder biedt alles wat mooi gemascaraeerde wimpers nodig hebben: verdikken, verlengen, liften en kammen. De formule van het product is verrijkt met een factor die de haargroei stimuleert en de dikte en lengte ervan verbetert, wat bij regelmatig gebruik resulteert in een aanzienlijke verbetering van de conditie van de wimpers. In het tijdperk van trends als latte make-up of brown smokey eyes is de perfecte mascara in chocoladetint een echte musthave voor alle fans van modieuze make-up!

HOE TE GEBRUIKEN

Over de gehele lengte van de bovenste en onderste wimpers; het effect van kleur en volume kan worden opgebouwd door opeenvolgende lagen van het product toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, acrylaten/octilacrylymide copolymeer, acacia senegal gom, cyclopentasiloxaan, paraffine, stearinezuur, VP/eicoseen copolymeer, polybuteen, glycerylstearaat, palmitinezuur, triethanolamine, butyleenglycol, cery fera cera, propaandiol, Panthenol , tocoferilacetaat , Arginine, Melkzuur, Glycine Sojakiemextract, Triticum Vulgare Kiemextract Fenoxyethanol, Ascorbylpalmitaat, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerine, Scutellaria Baicalensis Wortelextract, Natriumbenzoaat, Gluconolacton, Calcium , +/ CI 77491, CI 77492, CI 7749 9, CI 77007 De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115025
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905805280396

Stars from the Stars Side...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies