Etja Naturalny Olej Bio ze Słodkich Migdałów 50 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

< strong style="color:#313131;font- family :ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;"> ALMOND /Amygdalus Communis/

Een meerjarige struik of boom tot 10 meter hoog die meer dan 2 jaar leeft en in die tijd vele malen zaden produceert. Het behoort tot de rozenfamilie en komt uit Centraal-Azië. Voornamelijk geteeld rond de Middellandse Zee: Italië, Spanje, Turkije, Frankrijk, maar ook aan de westkust van de VS in Californië. De vrucht is een langwerpige, afgeplatte steenvrucht in een broze schil, enkele centimeters lang. Na het drogen worden de vruchten amandelen genoemd, die in de handel als noten en gedroogd fruit worden verkocht. In de cosmetica-industrie wordt er amandelolie van gemaakt, een bestanddeel van veel crèmes, melk en lotions.

NATUURLIJKE BIO ZOETE AMANDELOLIE

/Prunus Amygdalus Dulucis-olie/

Olie verkregen door koude persing van zoete amandelen. De transparante en praktisch reukloze vloeistof bevat veel onverzadigde vetzuren, eiwitten en vitamine A, B1, B2, B6 en D. Het is een natuurlijke oplossing voor het probleem van alle huidtypes en huid, in het bijzonder de gevoelige, droge en rijpe huid. Perfect verdragen en geabsorbeerd door de huid, goed verdeeld geeft niet het effect van vettigheid. Amandelolie wordt gebruikt om huidontsteking, irritatie, eczeem en psoriasis te behandelen. Vooral aanbevolen voor het verwijderen van make-up, omdat het erg licht en mild is.

Zoete Amandelolie aangeboden door ETJA is 100 % natuurlijk.

HOE TE GEBRUIKEN



  • direct op de huid.

  • een ideale basis voor het verdunnen van natuurlijke etherische oliën en andere basisoliën

  • naast crèmes, lotions, lotions.

  • natuurlijke haarconditioner - verzacht, hydrateert en verbetert de glans van gedroogd haar. Door amandelolie in de punten te wrijven, beschermt het je haar tegen chloor, zon en water.

  • zeepproductie - Zoete amandelolie wordt gemakkelijk verzeept. Gebruikt bij de productie van zeep, creëert het een mooi, licht schuim.

  • vanwege het gehalte aan mineralen, vitamines en eiwitten wordt het heel vaak gebruikt voor massages.

  • bad - het toevoegen van een kleine hoeveelheid (8-10 ml) aan een badkuip met warm water zal onze huid voorzichtig hydrateren en verstevigen.


ETJA zoete amandelolie is 100% natuurlijk

OPSLAG

Sluit de fles altijd na gebruik en bewaar deze op een koele plaats.

Dragerolie is een natuurproduct . _ De invloed van seizoensgebonden weersveranderingen kan lichte variaties in kleur , geur en densiteit veroorzaken .

OORSPRONG

67480

Specifieke referenties

ean13
5908310446820

Etja Naturalny Olej Bio ze...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies