Long 4 Lashes LASHES BOOSTER Wimpergroeistimulerend Serum 3 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Droom je van lange en sterke wimpers? Vergeet dure cosmetische ingrepen. Zet in op een betrouwbaar serum . < strong > Long 4 Lashes voedt en versterkt. Geniet van het spectaculaire effect voor de helft van de prijs van een bezoek aan een schoonheidsspecialiste! AA Oceanic Long 4 Lashes wimperserum conditioner 3ml is nummer 1 in Polen.


Wimpers versterken in 3 weken - revolutionaire conditioner 4 Long Lashes van Oceanic

voorstellen lange en sterke wimpers. Tijd besparen voor geld? Geef voor eens en voor altijd dure cosmetische ingrepen op. Verlangen naar Lashes is een revolutionair wimperserum. Nummer 1 in Polen voedt en versterkt allemaal Italiaans. Geniet van het spectaculaire effect voor de helft van de prijs van een bezoek aan een schoonheidsspecialiste!

Krijg meer dan 90% dikkere en vollere wimpers met Long For Lashes Conditioner

Long for Lashes zorgt voor wimpers:

  • 75% langer,
  • 92% dichter en dikker.

Dermatologen en oogartsen staan garant voor de veilige samenstelling van de conditioner voor wimpers. Zet in op Long 4 Lashes en krijg de hoogste kwaliteit in het beste Ik waardeer. Geavanceerde technologieën en productiestandaarden maken het wimperserum werkt effectief.

Hoe het wimperserum te gebruiken

app Long for Lashes duurt een paar seconden gedurende de dag. Gebruik serums elke avond en krijg het effect voor vele maanden. applicateur erin De vorm van een kwast zorgt voor een gemakkelijke en snelle applicatie.

4 lange wimpers - hoe lang kun je het gebruiken?

De volledige Long4lashes behandeling duurt 6 maanden, maar na 21 dagen merk je de eerste effecten. Gebruik het serum regelmatig en kijk hoe lang en sterk je wimpers kunnen zijn. als je wil gebruik na de behandeling het Long for Lashes serum om het effect te behouden 3-4 keer per week.

Is For Long Lashes het serum voor jou?

Long4lashes is bedoeld voor:

  • voor mensen die wimpers willen versterken,
  • voor mensen die contactlenzen dragen,
  • na chemotherapie,
  • voor verdikte en verlengde wimpers,
  • voor permanente make-up,
  • na henna wimpers en wenkbrauwen.

Long4Lashes-samenstelling

Aqua , pentyleenglycol, pentaerythrityltetraisostearaat, bimatoprost, Gehydrolyseerd hyaluronaat, Pantenol , allantoïne, acrylaten/C10-30-alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Dinatriumfosfaat, Triethanolamine, Methylparaben, Alcohol

100010

Specifieke referenties

ean13
5900116061245

Long 4 Lashes LASHES...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies