Sylveco Set Birch Lipid micellair water 200 ml + Gezichtscrème met Betulin 50 ml + Lichte berken gezichtscrème

€ 23,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

lichte berkencrème

Hypoallergene lichte berkencrème is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes die regeneratie nodig hebben. Het bevat extract van berkenschors, dat dankzij de eigenschappen van het stimuleren van de synthese van collageen en elastine de elasticiteit van de huid verhoogt en het verouderingsproces effectief vertraagt. De crème maakt gebruik van een combinatie van aloë-extract en xylitol met een extreem hydraterende en verzachtende werking. Natuurlijke plantaardige oliën en karitéboter herstellen de water-lipidenlaag en zorgen in combinatie met allantoïne voor een snelle verlichting van de huid. De toevoeging van vitamine E beschermt het tegen de negatieve invloed van de omgeving. Zeepkruidextract, dat saponinen bevat, vergemakkelijkt de penetratie van actieve ingrediënten dieper in de huid.

Indicaties: voor de verzorging van een vochtarme, droge, vermoeide huid die is blootgesteld aan schadelijke factoren (zon, tabaksrook).

linde micellaire vloeistof

Extreem zacht en tegelijkertijd effectief, hypoallergeen preparaat dat de huid grondig reinigt. Het bevat extract van breedbladige lindebloemen, dat een hydraterende en beschermende werking heeft, de elasticiteit en elasticiteit verhoogt, evenals de weerstand van de huid tegen waterverlies. Daarnaast wordt dit extract aanbevolen in de oogverzorging, kalmeert het irritaties en kalmeert het een rode huid. Het delicate wasingrediënt zorgt ervoor dat je zelfs intense en waterproof make-up gemakkelijk kunt verwijderen. Na het aanbrengen van de cosmetica blijft de huid glad, schoon en fris.

Indicaties: gezichtsverzorging, gezichts- en oogmake-up verwijderen.

berkenroom met betuline

Hypoallergene berkencrème met betuline is gebaseerd op uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Het is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes, vooral gevoelig en gevoelig voor allergieën. Het bevat voornamelijk actieve stoffen - betuline en betulinezuur, verkregen uit berkenschors - die verzachtende en regenererende eigenschappen hebben bij irritatie, ontsteking en beschadiging van het huidweefsel. Berkencrème bevat geen conserveermiddelen, wat betekent dat het op natuurlijke wijze de beschermende laag van de huid herstelt, voedt en de balans herstelt.

Indicaties: verzorging van de gevoelige, atopische en droge huid. Dagcrème, onder make-up.

67934

Specifieke referenties

ean13
5902249010220

Sylveco Set Birch Lipid...

€ 23,60
group_work Toestemming voor cookies