Sylveco Set Calendula Kamille gezichtsgel 150 ml + Lichte goudsbloem gezichtscrème 50 ml + Birch - naakte crème

€ 25,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

< strong >Kamille gezichtsgel, 150ml

Eigenschappen:

Hypoallergene, diepreinigende gezichtswasgel met salicylzuur (2%) met actieve antibacteriële eigenschappen. Het bevat een zeer mild, maar tegelijkertijd effectief wasmiddel dat zelfs de meest gevoelige huid niet irriteert. Het verwijdert onzuiverheden en overtollig talg, maakt de poriën vrij en reguleert de vernieuwingsprocessen van de huidcellen. De gel is verrijkt met kamilleolie, die ontstekingsremmende, helende en verzachtende eigenschappen heeft. Door systematisch gebruik kunt u een gladde, zachte en gezonde huid behouden. Voor de dagelijkse verzorging van de verontreinigde huid met vergrote poriën en acne. Dermatologisch getest product. Hypoallergeen.

Gebruik:

verspreid een dosis gel op een nat gezicht, vermijd de oogcontour. Spoel met veel water.

Crème met berken-calendula en betuline, 50ml

Eigenschappen:

Hypoallergene berken-calendula crème met betuline is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die zelfs de meest gevoelige huid niet irriteren. De belangrijkste werkzame stoffen zijn betuline en betulinezuur, verkregen uit berkenschors, die ontstekingen verzachten en huidweefsel regenereren in geval van beschadiging. Het ontstekingsremmende en kalmerende effect van de crème wordt versterkt door de toevoeging van calendula-extract, dat ook voedt en reinigt, waardoor het evenwicht van de huid wordt hersteld. Het wordt ook aanbevolen om dagelijks een lichte goudsbloemcrème als supplement te gebruiken, die, door de huid langdurig te hydrateren en te beschermen, de effectiviteit van de verzorging verhoogt. Dermatologisch getest. Hypoallergeen.

Gebruik:

verdeel de crème over een schone en droge huid.

Samenstelling:

Aqua , Glycine Soja-olie, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Cera Alba, Vitis Vinifera-zaadolie, Betuline, Natriumstearaat, Citroenzuur, Calendula Officinalis-bloemextract.

Lichte goudsbloemcrème, 50ml

Eigenschappen:

Hypoallergene lichte calendula-crème is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes en biedt bescherming voor de geïrriteerde huid. Bevat extracten van berkenschors en goudsbloem officinalis met regenererende, reinigende en versnellende opperhuidvernieuwing. Natuurlijke plantaardige oliën en karitéboter herstellen de water-lipidenlaag en zorgen in combinatie met allantoïne voor een snelle verlichting van de huid. Aloë-extract herstelt het juiste niveau van hydratatie, terwijl de toevoeging van vitamine E de huid beschermt tegen de negatieve effecten van de omgeving. Zeepkruidextract, dat saponinen bevat, vergemakkelijkt de penetratie van actieve ingrediënten dieper in de huid. De crème kan gebruikt worden onder make-up en rond vermoeide ogen. INDICATIES: voor de verzorging van een schilferige, infectiegevoelige, rode, geïrriteerde, onzuivere, ruwe huid; in het geval van gewone acne, rosacea, na brandwonden en bevriezing. Het is ook de moeite waard om 's nachts of ad hoc een aanvullende berken-calendula-crème met betuline te gebruiken in geval van verergering van veranderingen. Dermatologisch getest. Hypoallergeen.

Gebruik:

Elke ochtend aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en hals. 'S Avonds wordt aanbevolen om het gebruik van berken-calendula-crème aan te vullen met betuline.

67935

Specifieke referenties

ean13
5902249010763

Sylveco Set Calendula...

€ 25,70
group_work Toestemming voor cookies