Sylveco Duindoornset Arnica reinigingsmelk 150 ml + Lichte duindoorn gezichtscrème 50 ml + Gezichtscrème

€ 25,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

< strong >Arnica reinigingsmelk, 150ml

Eigenschappen:

Hypoallergene, delicate reinigingsmelk, bedoeld voor alle huidtypes, vooral gevoelig, dun en droog. Verwijdert voorzichtig alle onzuiverheden en make-up (ook waterproof). Het bevat extracten van bergarnicabloem en witte berkenschors met antioxiderende eigenschappen, die kwetsbare haarvaten versterken en het verouderingsproces vertragen. De combinatie van hydraterende en regenererende ingrediënten geeft de huid een goede bescherming en geeft haar een gevoel van frisheid en verlichting. De samenstelling van de lotion bevat ook ricinusolie met eigenschappen die wenkbrauwen en wimpers versterken. Geurvrij, huidneutrale pH, wasmiddelvrij. Dermatologisch getest. Hypoallergeen.

Gebruik:

verdeel een dosis melk op een nat gezicht en masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen. Afwassen met water of met een wattenschijfje bevochtigd met tonic.

Berk-duindoorncrème met betuline, 50ml

Eigenschappen:

Hypoallergene berken-duindoorncrème met betuline bevat geen bewaarmiddelen of geurstoffen, waardoor het speciaal wordt aanbevolen voor de gevoelige en allergiegevoelige huid. De belangrijkste werkzame stoffen - betuline en betulinezuur, verkregen uit berkenschors - kalmeren en regenereren de huid. De crème is verrijkt met duindoornolie, die antioxidanten bevat: vitamine C en carotenoïden, die voedende, genezende en beschermende eigenschappen hebben - ze ondersteunen de natuurlijke celvernieuwing. Het wordt ook aanbevolen om dagelijks een lichte duindoorncrème te gebruiken, die de huid langdurig hydrateert, de kleur egaliseert en de glans herstelt. Dermatologisch getest. Hypoallergeen.

Gebruik:

verdeel de crème over een schone en droge huid.

67936

Specifieke referenties

ean13
5902249010770

Sylveco Duindoornset Arnica...

€ 25,70
group_work Toestemming voor cookies