ONLYBIO Bakuchiol&Skwalan anti-rimpel micellaire vloeistof 300 ml

€ 5,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad



Het product wordt aanbevolen door de Poolse dermatologische vereniging. Hoe het werkt?

De reinigingsformule van de make-up remover is ontwikkeld op basis van 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het verwijdert nauwkeurig make-up van het gezicht, de ogen en de lippen, terwijl het de huid voedt en hydrateert. Reinigt perfect, waardoor de huid verfrist en glad aanvoelt, zonder strak aan te voelen. De vloeistof is zacht voor de ogen, veroorzaakt geen irritatie.
Wat is het meest effectief:

BAKUCHIOL, verkregen uit de zaden van de Babći-plant, is een 100% natuurlijk, veganistisch en zachtaardig equivalent van retinol, zelfs voor de meest gevoelige huid. Maakt rimpels perfect glad, verhoogt de elasticiteit van de huid en verbetert de kleur.

Plantaardige SQUALANE uit olijven, vertoont biocompatibiliteit met die van nature in onze huid. Het heeft hydraterende, verjongende en antioxiderende eigenschappen. Het ondersteunt ook de penetratie van andere ingrediënten in de opperhuid.

BIOMICEL trekt verontreinigende stoffen aan als een magneet. Hiermee kunt u make-up snel en grondig verwijderen, zonder over de huid te wrijven.

Wat onderscheidt ons?

COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife voor naleving van de COSMOS-standaard. Hierdoor weet je zeker dat onze formule beschikt over een van de bekendste certificaten voor natuurlijke cosmetica, een kwaliteits- en keurmerk.

De formule is 100% vegan en dierproefvrij, bevestigd door 's werelds grootste organisatie Vegan Society.

Onze cosmetica bevatten een uniek complex van pre- en probiotica, dat de natuurlijke samenstelling van de bacteriële flora van de huid, d.w.z. het microbioom, versterkt en beschermt.

Gebruik:

Doordrenk een wattenschijfje met de vloeistof, leg het op het gesloten ooglid, houd even vast en verwijder de make-up. Veeg je gezicht en lippen af met het doorweekte wattenschijfje. Spoelen is niet nodig.
Als u cosmetica vermijdt die parabenen, PEG's, siliconen, paraffine, minerale oliën, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong bevat, dan is onze crème perfect voor u.
Samenstelling:

Aqua, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Propaandiol, Coco-Glucoside, Glycerine, Bakuchiol, Squalane, Levan, Bacillus Ferment Lysate, Benzylalcohol, Tocoferol, Citroenzuur, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Parfum, Limoneen, Linalool.
100719

Specifieke referenties

ean13
5902811787475

ONLYBIO Bakuchiol&Skwalan...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies