EO Laboratorie Country Serum voor gezicht en hals Active lifting 30 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Het lichte gezichts- en serum Active Lifting van Eco Lab verbetert het uiterlijk van uw huid na het eerste gebruik. Het serum bevat een beschermende factor SPF15 , waardoor het uw tere huid beschermt tegen UVA- en UVB-stralen en huidveroudering door foto's voorkomt. De actieve ingrediënten in de cosmetica hydrateren de huid diep en herstellen de waterhuishouding in de cellen, waardoor de stofwisseling verbetert. Het serum is geschikt voor dagelijks gebruik. Bevat geen SLS, siliconen, paraffine en EDTA.

Hoe werkt het?

  • < strong >Hamamelis virginiana-extract heeft een huidverzachtende werking. Hydrateert diep, kalmeert overmatige droge huid. Het voorkomt vervellen van de opperhuid.
  • Het complex van plantaardige peptiden gaat huidverouderingsprocessen tegen. Het verbetert de elasticiteit, maakt het strakker. Het heeft voedende en vernieuwende eigenschappen van de opperhuid.
  • Avocado-olie heeft een beschermende en regenererende werking. Het beschermt de huid tegen overmatig waterverlies. Het heeft voedende en diep hydraterende eigenschappen. Voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen.

Hoe te gebruiken?

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de huid van gezicht, hals en decolleté. Wrijf in met zachte bewegingen. Je kunt het serum onder make-up gebruiken.



Aqua , Organic Hamamelis Virginiana (toverhazelaar) bladextract, glycerine, ethylhexylmethoxycinnamaat, glycerylstearaatcitraat, polyglyceryl-3-stearaat, gehydrogeneerde lecithine, betaïne, dicaprylylcarbonaat, Persea Gratissima ( Avocado )-olie, Butyrospermum Parkii (Shea) boter, palmitoyltripeptide -1, palmitoyltetrapeptide-1, xanthamgom, lecithine, saccharide-isomeraat, citroenzuur, natriumcitraat, titaandioxide, aluminiumoxide, stearinezuur, parfum, melkzuur, benzylalcohol, caprylylglycol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat.

100877

Specifieke referenties

ean13
4627089433800

EO Laboratorie Country...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies