Nacomi Next Level Active Face Serum met Niacymanide 15% 30 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
18
Niet op voorraad

Actief serum , met een concentratie van 15% niacinamiden, absorbeert effectief overtollig talg en reguleert het niveau ervan. Dalingen poriën en verzacht en verheldert de huid. D- pantenol in de samenstelling versnelt huidregeneratie en versterkt de lipidebarrière van de epidermis. Samen met aloë vera verzacht het ontstekingen en versnelt het het genezingsproces. Het complex van hyaluronzuren in combinatie met glycerine verzorgt de huid het juiste niveau van hydratatie.

Serum met vitamine B3 verzorgt je huid en maakt deze glad en glad gehydrateerd. De niacinamide in het serum dringt diep door in de huid en reguleert deze productie van talg en normalisering van het proces van keratinisatie van de opperhuid. Gevechten vlekken en dzik en reinigt de poriën. Versnelt de genezing van aandoeningen ontsteking, vermindert irritatie en roodheid. Door stimulatie van de productie van ceramiden die de hydrolipidenlaag opnieuw opbouwen, voorkomt overmatig ontsnappen van vocht uit de diepere huidlagen. Bovendien egaliseert het de kleur en vermindert het de aanmaak van melanine huid, waardoor het verkleuring door de zon en acne verheldert. Vitamine B3 stimuleert ook de aanmaak van collageen, waardoor deze verbetert stevigheid en spanning van de huid. Dankzij de anti-rimpel en antioxiderende eigenschappen remt de negatieve effecten van gratis radicalen.

Complex samengesteld uit 4 vormen van hyaluronzuur o van verschillende groottes en eigenschappen biedt maximale, multi-level hydratatie tijdens de behandeling. Maakt de huid diep gehydrateerd van het stratum corneum tot de dermis. Glycerine dringt door door de diepere lagen van de huid, waardoor het transport van voedingsstoffen wordt vergemakkelijkt. Het hoopt en bindt water in de opperhuid, waardoor het optimaal zorgt hydratatie voor een lange tijd.

Panthenol kalmeert samen met aloë irritatie en ontsteking. Versnelt de celdeling door te verhogen effectiviteit van het genezings- en regeneratieproces. Bovendien beschermt het tegen negatieve invloed van externe factoren. Bovendien herstelt aloë de natuurlijke pH van de huid en verwijdt de bloedvaten, waardoor deze verbetert de bloedtoevoer naar de huid.

Niacinamide-serum herstelt de gladheid en natuurlijke en stralende uitstraling van de huid.

Gebruik

's Ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie.

Huidtype en cosmetische defecten waarvoor dit product kan helpen:

  • droge huid

  • Gemengde huid

  • vettige huid

  • gevoelige huid

  • besmette huid

Aandacht! Gebruik het product niet met:

  • Next Level Vitamine C 15%

Aqua , Niacinamide, Aloe Barbadensis Juice , Glycerine, Panthenol , Gehydrolyseerde Glycosaminoglycanen, Natriumhyaluronaat, Hyaluronic Acid , Gehydrolyseerd hyaluronzuur, Natriumhyaluronaat Crosspolymeer, Cellulose, Hectoriet, Propaandiol, Dehydroazijnzuur, Benzylglycol, Citroenzuur, Benzylalcohol, Xanthaangom , Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Raspberry Keton, Kaliumsorbaat.

100993

Specifieke referenties

ean13
5902539716092

Nacomi Next Level Active...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies