Nacomi Blueberry gezichtsreinigingsschuim 150 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

< strong > Reinigend zonder irritatie
Extract van bosbes heeft een ontstekingsremmend effect, waardoor het kalmeert irritatie. Bovendien verzacht, verheldert en verstevigt het de droge huid en slappe teint. Het complex van vitamines uit groep B in het extract voorkomt acne en seborrheic veranderingen. Dankzij zijn eigenschappen zal je huid kalmeren en een onmiddellijk gevoel van opluchting geven.

Zacht van aard
Bedankt natuurlijk gehalte aan saponinen en een milde pH, Shikakai-extract is een uitstekend wasmiddel. Het reinigt zacht en grondig het schenden van de lipidelaag van de epidermis. Hierdoor droogt het niet uit en ook niet veroorzaakt huidirritatie. Shikakai-notenextract bevat grote hoeveelheden de hoeveelheid vitamine C en vitamine A, D, E en K. Het heeft antibacteriële eigenschappen, beschermt de huid tegen schimmelinfecties en kalmeert ontstekingen. Het is ideaal voor de verzorging van de gevoelige en acnegevoelige huid irritatie. Vervat in de samenstelling gips paniculate naast delicaat was- en reinigingsactie ondersteunt de penetratie van anderen actieve ingrediënten in de huid. Dus geselecteerde natuurlijke wasmiddelen laat de huid schoon, maar toch stevig en gekalmeerd achter.

Leer als nieuw
Extract van de vrucht van de Egyptische kolibli helpt niet alleen effectief, maar ook reinigt de huid zachtjes, maar stimuleert ook de regeneratie ervan. Rijk aan werkzame stoffen, waaronder eiwitten, lipiden, flavonoïden en zuren bio verzacht en ondersteunt de reconstructie van de huid. Het zal ervoor zorgen dat het gebeurt fris en stralend.

Maak je gezichtshuid elastisch en stevig zonder irritatie. Vergeet droogheid en roodheid!

Sollicitatie

W afschudden voor gebruik. Breng de juiste hoeveelheid schuim aan op uw hand, was uw gezicht, tot de huid schoon is. Afwassen met water. Vermijd contact met de ogen.

Samenstelling

Aqua , Cocamidopropylbetaïne, glycerine, laurylglucoside, Vaccinium Myrtillus Fruitextract, Acacia Concinna Fruitextract, Balanites Aegyptiaca Fruitextract, Gysophila Paniculata-wortelextract, benzylalcohol, Parfum, dehydroazijnzuur, sorbinezuur, kaliumsorbaat, natrium Benzoaat
101053

Specifieke referenties

ean13
5902539713985

Nacomi Blueberry...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies