Nacomi Savon Noir Zwarte Zeep met Aloë Sap 125 g

€ 5,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad


Heb je al veel anti-acnecosmetica getest en zie je de effecten nog steeds niet? Zijn imperfecties en verkleuringen een probleem voor je huid? Tijd voor onze zwarte zeep! Stel je voor, 100% natuur, prachtige geur en smaragdgroene kleur verborgen in een handige verpakking strong Het is in deze unieke versie dat we zwarte zeep met aloë-sap presenteren. Dankzij deze combinatie wordt je huid grondig gereinigd, gehydrateerd en fluweelzacht !

  • Voor acne-gevoelige huid.
    Zwarte zeep zuurstoft de huid intensief, hydrateert en vormt de basis voor alle verzorgende behandelingen. De delicate textuur exfolieert zachtjes dode huidcellen en reinigt de huid diep als een peeling . Bovendien reguleert het de afscheiding van talg en verwijdert het het teveel. Dankzij de verhelderende eigenschappen vermindert het huidverkleuring en egaliseert het de teint. Daarnaast vermindert zwarte zeep de vorming van oneffenheden en verstopt de poriën niet! Bovendien ontstopt het de poriën, voedt het diep en heeft het anti-rimpel eigenschappen, waardoor de huid er fluweelzacht en jong uitziet. Perfect, niet alleen voor het gezicht en lichaam, maar ook voor het wassen van de handen. Aloë-sap in de zeep heeft schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen. Hierdoor werkt het geweldig in de strijd tegen acne en huidproblemen. Het kalmeert ontstekingen en irritatie en brengt onmiddellijke verlichting en verlichting. Bovendien geeft aloë vera-extract de huid een injectie met vitamines en stimuleert het de microcirculatie. Het zorgt ervoor dat het zijn gladde en stralende uiterlijk terugkrijgt.
  • Uitgebreide hydratatie. Glycerine heeft een zeer sterke hygroscopische werking. Herstelt de optimale hydratatie van de huid en helpt deze langdurig te behouden. Dankzij het vermogen om het stratum corneum binnen te dringen, helpt het actieve stoffen diep in de huid door te dringen. Vitamine E - de vitamine van de jeugd genoemd - beschermt tegen huidveroudering door licht, maakt rimpels glad en voorkomt de vorming van nieuwe. Samen met glycerine hydrateert het diep door de intercellulaire cementstructuren te versterken (vermindert TEWL). Daarnaast voorkomt het schade aan bloedvaten en verbetert het de bloedcirculatie. Daarnaast helpt het de huid te beschermen tegen UV-straling. Dankzij het ontstekingsremmende effect versnelt het de wondgenezing en stimuleert het de weefselregeneratie. Toegepast op de droge en geïrriteerde huid, werkt het als een verzachtend verband. Dankzij vitamine E wordt het elastischer, gladder en glanzender. Geniet van een gereinigde, gehydrateerde en fluweelzachte huid zonder imperfecties! Onthoud - neem de zeep met een droge hand zodat de eigenschappen ervan stabiel blijven.

Ingrediënten (INCI): Aqua , kaliumolivaat, glycerine, Aloe barbadensis- Juice , parfum, tocoferylacetaat, CI 47005, CI 42090, CI 73015.

101069

Specifieke referenties

ean13
5902539710946

Nacomi Savon Noir Zwarte...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies