Nacomi Hyaluronzuur Gezichtscrème-Gel 50 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

jij wil droge en grijze huid vergeten? Probeer Hyaluronic Gel Cream op het gezicht en herstel de balans van je huid! De light versie vochtinbrengende crème in een delicate gelvorm is wat jij hebt nodig! Het trekt snel in, maakt de huid niet vettig en vooral - hydrateert het langdurig strong geeft een gevoel van opluchting. De actieve ingrediënten die erin zitten, maken je huid stralend en fluweelzacht .


  • hyaluronisch Gel Face Cream heeft een aanzienlijke invloed op de elasticiteit en zachtheid van de huid. Dankzij het gehalte aan biologisch honingextract, inheems collageen en gehydrolyseerd elastine hydrateert en voedt diep huid, waardoor deze niet uitdroogt. Bovendien heeft het een elastische werking, anti-rimpel en stimuleert de huid tot zelfregeneratie. Een stevige dosis hydratatie Olie van zoete amandelen verstevigt en hydrateert de huid en beschermt haar tegen beïnvloed door negatieve externe factoren. Dankzij hem tot nu toe slappe en droge huid wordt gehydrateerd en elastisch. zal voorzien Uw huid wordt perfect verzorgd en geeft haar een uitzonderlijke zachtheid.
  • Hoeveelheid Hyaluronzuur neemt af met de leeftijd. Hierdoor verkleurt de huid geleidelijk verliest elasticiteit en elasticiteit, wat resulteert in de vorming van rimpels. Het laagmoleculaire hyaluronzuur zit intensief in de samenstelling hydrateert en elimineert overmatige afschilfering van de opperhuid en beschermt de huid tegen ongunstige weersomstandigheden. Het helpt kapselt de beschadigde hydrolipidenlaag in, trekt onmiddellijk aan en maakt de huid glad. Oorspronkelijk marine collageen zorgt voor een uitstekende hydratatie van de huid en neemt zichtbaar toe haar spanning. Het helpt bij de reconstructie van collageenvezels en egaliseert huidskleur. Bovendien versnelt de aanwezige serine de regeneratie van de huid, een activeert ook de aanmaak van collageen. Verbetert de elasticiteit en stevigheid buste, zichtbaar strakker, revitaliseert en verstevigt de huid. gehydrolyseerd marine elastine voorziet de huid van voedingsstoffen en aminozuren, die de afbraak van collageenvezels en elastine voorkomen. Het is verantwoordelijk voor de elasticiteit, stevigheid en elasticiteit van de huid. Het sterkt haar en stimuleert een onafhankelijke, verhoogde synthese van elastine. Werkt aan huidoppervlak, waardoor een beschermende film ontstaat die voorkomt overmatig vochtverlies.

    Honing is een rijke bron van vitaminen en mineralen die intensief voeden en regenereren de huid. Het voorkomt rimpels, maakt glad en helpt reinigen huid met mee-eters. Daarnaast verzorgt en verzorgt het de hydratatie van de huid zijdezachte en gezonde glans. Glycerine heeft een zeer sterke hygroscopische werking. Het helpt stoffen actief om diep in de huid door te dringen, waardoor het niet alleen intens gehydrateerd maar ook van binnenuit gevoed. Samen met glycosaminoglycanen en natrium PCA, herstelt een optimale huid hydratatie en helpt om ze lang vast te houden.

  • We gebruikten AIRLESS- verpakkingen. Met deze oplossing kunt u een crème of serum gebruiken zonder deze bloot te stellen externe besmetting en zijn microbiologische zuiverheid behouden. Het product wordt aangebracht met een pomp en een zuiger, wat het mogelijk maakt gebruik van de cosmetica in bijna 100%. De AIRLESS- verpakking zorgt ervoor dat de cosmetica langer vers blijft, omdat de toegang tot lucht beperkt is.
Ingrediënten (INCI): Aqua , Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerine, Gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, cetearylalcohol, glycerylstearaat, Natriumpolyacrylaatzetmeel, oplosbaar collageen, benzylalcohol, sorbinezuur Zuur, parfum, natriumlauroylglutamaat, propyleenglycol, Honey , Natrium PCA, dehydroazijnzuur, gehydrolyseerde elastine, Hyaluronic Acid , Fenoxyethanol, Glycogeen, Serine, CI 42090.

101071

Specifieke referenties

ean13
5902539702521

Nacomi Hyaluronzuur...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies