Eveline Christian Laurent Infusion Lifting Cream Vullend Rimpels 45+ Dag/Nacht 50 ml

€ 10,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Ontdek het geheim van een gladde en soepele huid na je 45ste!

IN Op deze leeftijd nemen de behoeften van de huid aanzienlijk toe. Het neemt af spanning, gelaatstrekken verliezen hun helderheid en rimpels worden dieper. Daarom is het de moeite waard om te wedden op een goede crème, waarvan het effect vergelijkbaar is met volumetrische hefprocedure.

 

IN De serie Pour La Beauté maakt gebruik van de revolutionaire 4D-dermofusietechnologie. Het maakt gebruik van een infusiemechanisme om de actieve ingrediënten achter zich te transporteren gebruikmakend van de nieuwste generatie microtransmitters, promoters genoemd cellulaire overgangen die een nauwkeurige overdracht mogelijk maken actieve ingrediënten voor de diepe lagen van de huid en hun sequentiële, geleidelijke afgifte.

 

Een versterkte viertraps anti-age vindt plaats op verschillende niveaus van de huid:

  • Korneo-Fuzja - bedankt biomimetische formule, de ingrediënten van de crème overwinnen gemakkelijk de externe barrière van de epidermis, terwijl het er een sterk herstellend effect op heeft oppervlak.
  • In-Fusion - actieve stoffen dringen synchroon door opeenvolgende niveaus van de opperhuid.
  • Verspreiding – door de ingrediënten gelijkmatig over de doelgebieden te verdelen structuren van de huid wordt het proces van intensieve regeneratie geactiveerd en precieze vulling van rimpels.
  • Endofusion - een fase van radicale verbetering van de stevigheid en spanning van de huid van binnenuit.

 

Geavanceerd de dermoformule garandeert multidimensionale actie modelleren en opvullen, vergelijkbaar met een professionele behandeling volumetrische lifting, herstel van het volume en de spanning van de huid gezicht.

  • Exclusief extract van zwarte rozen beschermt de huid actief tegen vrije radicalen en maakt haar glad.
  • Pure Retinol reactiveert herstelprocessen en vernieuwt de collageenstructuren radicaal.
  • MATRIXYL®3000 stimuleert de synthese van ingrediënten in de huidmatrix, waardoor rimpels worden opgevuld en de dichtheid wordt verbeterd.
  • 24-karaats gouddeeltjes hebben een sterk liftend effect vanaf de eerste toepassing.

 

Resultaten bevestigd door onderzoek*:

98% merkbare verbetering van de elasticiteit en elasticiteit van de huid,

92% duidelijk gladstrijken van rimpels,

98% versteviging en verbeterde spanning.

 

* Studies bij een geselecteerde groep vrouwen gedurende 4 weken. Dermatologisch getest product.


Aqua , ethylhexylstearaat, Isohexadecaan, capryl/caprinezuurtriglyceride, polyglyceryl-3 Methylglucose-distearaat, glycerylstearaat SE, glycerine, isostearyl isostearaat, trimethylolpropaantriisostearaat, cetearylalcohol, Dimethicon, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Rosa Hybrid Flower Extract, Lecithine, Soja Isoflavonen, Polysorbaat 80, Alcohol Denat., Trehalose, Ureum, Serine, Penthylene Glycol, Algin, Glyceryl Polyacrylaat, caprylylglycol, natriumhyaluronaat, pullulan, dinatrium Fosfaat, kaliumfosfaat, butyleenglycol, carbomeer, palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Polysorbaat 20, Natriumlactaat, Gold , CI 77820, Retinol, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Cholesterol, Natrium Lauroyl Lactylaat, Xanthaangom, Natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, tocoferylacetaat, natrium Polyacrylaat, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, fenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Parfum.

101169

Specifieke referenties

ean13
5901761962581

Eveline Christian Laurent...

€ 10,70
group_work Toestemming voor cookies