• -25%
  • 25%

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Gezichtsmasker met houtskoolextract 23 g

€ 2,40
€ 3,19
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 2,32

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Dostępny

Het product reinigt de poriën en reguleert de afscheiding van talg.

Het vermindert bestaande puistjes en vertraagt hun ontwikkeling.

Na het aanbrengen is de huid glad, gezond en verlicht en zijn de poriën vernauwd en minder zichtbaar.

Het strong is bedoeld voor de gecombineerde, vette en acne huid.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet is een collectie van 10 maskers op een katoenen laken met verzorgende ingrediënten planten- en fruitextracten. Het materiaal van het masker is dun, perfect past zich aan de hoeken en gaten van het gezicht aan. Bovendien is het rijkelijk doorweekt vloeistof. De producten verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de huid en laten het er beter uitzien het is meer gehydrateerd en afgezwakt.

Hoofdingrediënten:

Houtskool in poedervorm afgeleid van bamboe - absorbeert effectief gifstoffen, onzuiverheden en overtollig talg van de huid.

Hoe te gebruiken: Haal voorzichtig uit de verpakking met vloeistof doordrenkt materiaal. Breng een vel aan over het hele gezicht. Verwijder daarna het masker 15-20 minuten, dep overtollige vloeistof in de huid.

  • INCI-samenstelling: Water , dipropyleenglycol, Glycerine, Betaïne, Polyglyceryl-10 Lauraat, Butyleenglycol, Paeonia Suffruticosa-wortelextract, Centella Asiatica -extract, 1,2-hexaandiol, Carbomeer, Arginine, Chamomilla Recutita (Matricaria) Bloemextract, Panthenol , glycerylcaprylaat, xanthaangom, ethylhexylglycerine, Allantoïne, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruitolie, Pueraria Lobata Wortel Extract, Ulmus Davidiana Wortel Extract, Oenothera Biennis (Teunisbloem) Bloemextract, Pinus Palustris-bladextract, Natrium Hyaluronaat, houtskoolpoeder, dinatrium-EDTA
101935
a lot

Specifieke referenties

ean13
8806334378752

Holika Holika Pure Essence...

€ 3,19 € 2,40
group_work Toestemming voor cookies