GLOV Moon Pads Pink Herbruikbare wattenstaafjes 5 st

€ 8,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Wees minder afval - verminder de afvalproductie!

Wat is de moeite waard om te weten over herbruikbare wattenschijfjes?

Moe van wattenschijfjes die de jouwe effectief vullen badkamermandje, over de huid wrijven en de portemonnee leegmaken? Kies delicaat herbruikbare cosmetische pads van een handig formaat. GLOV Moon Pads is een set van 5 herbruikbare wattenstaafjes, waardoor u zult verminderen productie van huishoudelijk afval - in plaats van 400 wattenbolletjes je gebruikt maar 5 katoenen! GLOV Moon Pads bevatten geen schadelijke stoffen en kleurstoffen, ze zijn volkomen veilig voor iedereen huidtype, zelfs voor gevoelig en vatbaar voor allergieën. Wij adviseren vervang het product pas na 3 maanden dagelijks gebruik.

Stap voor stap - hoe gebruik je herbruikbare wattenstaafjes?

Doordrenk een wattenschijfje met warm water of je favoriete make-upremover, zoals olie. Plaats het een paar seconden op het gezicht u uw make-up wilt verwijderen - water of een ander product lost de cosmetica op. Verwijder make-upresten voorzichtig. Wassen met na gebruik met stromend water en Magnet Cleanser-zeep, grijze zeep of wassen in de wasmachine.

Extra informatie

Het product is door de Vegan Society geregistreerd als veganistisch - de samenstelling bevat geen materialen van dierlijke oorsprong en het is niet getest op dieren. Machinewasbaar op max. 30 graden, zonder toevoeging van wasverzachter.

Samenstelling

100% Polyester.
102248

Specifieke referenties

ean13
5907222005958

GLOV Moon Pads Pink...

€ 8,40
group_work Toestemming voor cookies