ONLYBIO Ritualia Tranquility gezichtscrème met 7 verjongende extracten 50ml

€ 15,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

BESCHRIJVING:

Ritualia is een serie gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten gevuld met goede emoties. Dit zijn romige, sensuele texturen, ongeëvenaarde effectieve formules en verslavende geuren.

 

TRANQUILITY is een serie die het evenwicht, de uitstraling en de jeugd herstelt. Het is een dagelijks ritueel voor innerlijke rust en harmonie. Perfect verfijnde verzorging voor de huid die een uitzonderlijke behandeling nodig heeft.

 

DE RIJKHEID VAN FERMENTEN TRANQUILITY is in de eerste plaats effectieve formules die we hebben gemaakt op basis van post-fermentatie-essences, rijk aan zeer goed opneembare vitamine C, niacinamide, biotine, polymeren en protolytische enzymen, die verantwoordelijk zijn voor voeding en effectieve strijd tegen de passage van tijd.

CREAM MET 7 VERJONGENDE EXTRACTEN is een natuurlijke, zeer antioxidante en uiterst delicate formule verzadigd met de rijkdom aan anti-verouderingsextracten van jasmijn, granaatappel, grapefruit, aloë vera, goudsbloem, centella asiatica en gember, die de vitaliteit, natuurlijke glans en prachtige huid van de huid herstelt gladheid. Het is een rijke voedende textuur op basis van sheaboter en avocado-olie. Dit is ons verhaal van schoonheid, jeugd en zachtheid, ruikend naar vers geplukte rozenblaadjes.

 

Liefde voor de natuur en de behoefte aan schoonheid - deze twee emoties brachten ons ertoe om Ritualia te creëren - een eigentijds verhaal over emoties, vrouwelijke gevoeligheid en zorg voor uiterlijke en innerlijke schoonheid.

GEBRUIK:

Masseer een kleine hoeveelheid crème in de huid van het gezicht. Gebruik 's ochtends en 's avonds als laatste stap van uw huidverzorgingsroutine.

102699
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811789103

ONLYBIO Ritualia...

€ 15,40
group_work Toestemming voor cookies