Bielenda ZŁOTE CERAMIDY Anti-rimpel gezichtscrème 50+ liftend en regenererend 50 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

normaal;" id="docs-internal-guid-7edc4e19-7fff-4155-f87c-997d7e296293">

BESCHRIJVING:

Een exclusieve lijn van anti-rimpelcosmetica voor de rijpere huid die moeilijk te verzorgen en veeleisend is, met de innovatieve MULTI COMPLEX CERAMIDES 1, 3 en 6, die gemakkelijk diep in de huid doordringen en de gaten in de lipidelaag van de opperhuid opvullen, waardoor het de structuur van de huid versterkt en verbetert.

ACTIE:

De crème verstevigt en verzacht de dunne, tere huid met tekenen van verslapping. Het vermindert de zichtbaarheid van rimpels, hydrateert optimaal, regenereert effectief, verbetert de elasticiteit en stevigheid van de opperhuid. Het zorgt ervoor dat de huid de hele dag en nacht in perfecte conditie blijft, wanneer het regeneratieproces het meest intens is.

CERAMIDESHERBOUW EN HERSTEL RIJPE HUID

Ceramiden zijn een bindmiddel, intercellulair cement van de huid, een bouwsteen van de lipidebarrière. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid ceramiden in de huid af, wat leidt tot uitdroging en veroudering van de huid en het ontstaan van rimpels. Zonder ceramiden wordt de huid dunner, slapper, slapper en verliest haar stevigheid en elasticiteit.

Ceramiden hebben het vermogen om de uitgedroogde, verouderende huid sterk te regenereren en werken als een intercellulair bindmiddel. Ze hydrateren en verstevigen sterk, versterken en verbeteren de spanning van een dunne, slappe huid en bouwen in op de structuur ervan.

MULTI COMPLEX VAN CERAMIDEN 1,3,6, aanwezig in de crème, dringt gemakkelijk diep in de huid en helpt haar structuur te herstellen en te herstellen. Door de huid aan te vullen met natuurlijke ceramiden ontstaat er een ondoordringbare barrière die de opperhuid beschermt tegen waterverlies en de vernietigende invloed van externe factoren.

Hierdoor wordt het verouderingsproces van de huid vertraagd, worden rimpels gladgestreken en minder zichtbaar, krijgt de huid een nieuwe kwaliteit, heeft een betere structuur en uitstraling - ze wordt stevig, stralend, elastisch en optimaal gehydrateerd, volledig gerevitaliseerd.

GEBRUIK:

Masseer de crème elke ochtend en avond in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. De crème is een uitstekende basis voor make-up.



102855

Specifieke referenties

ean13
5902169046910

Bielenda ZŁOTE CERAMIDY...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies