ONLYBIO Haar van de dag Stimulerende lotion voor de hoofdhuid 100 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Het versnelt de haargroei vanaf het eerste gebruik

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9

ONLYBIO Haar van de dag Stimulerende lotion voor de hoofdhuid 100 ml

Als de haarzakjes ondersteuning nodig hebben, lost de stimulerende lotion dit probleem op. Wcierka voor de hoofdhuid is een veganistisch product, voor 98% gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong, die de haargroei vanaf het eerste gebruik versnellen. Henna is een plantaardige kleurstof die vooral bekend staat om het kleuren van de huid. Het is ook ideaal als actief ingrediënt in een haarlotion, vanwege het gunstige effect op de haarzakjes en de daaropvolgende toevoeging van volume aan het kapsel. Henna past perfect bij chili-extract, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de haargroei wordt versneld Wcierka stimuleert de groei door de bollen te stimuleren, waardoor het haar veel sneller groeit. Ze worden ook dichter en zien er veel beter uit dan voor de behandeling.

HOE TE GEBRUIKEN

Het wordt rechtstreeks op de hoofdhuid aangebracht en vervolgens ingewreven, bij voorkeur met cirkelvormige bewegingen. Om het effect nog beter te maken en sneller te gebruiken, kunt u een zachte massage uitvoeren die de opname versnelt. Wees ook niet bang als je een tintelend gevoel of een licht branderig gevoel voelt - dit is een natuurlijke reactie van het lichaam.

SAMENSTELLING

Aqua, Lawsonia Inermis Leaf Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Equisetum Arvense Extract, Propanediol, Arnica Montana Flower Extract, Glycerine, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Citroenzuur, Tocoferol, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate , sorbinezuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, benzoëzuur, parfum, hexylkaneel, benzylsalicylaat, geraniol, limoneen.

104306
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840168

ONLYBIO Haar van de dag...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies