Floslek MIST CREAM light Ashwagandha gezichtsemulsie 110 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

normal ;font-size:20px;background-color:#ffffff;">Mist Cream , ashwagandha , prebiotica, FLOSLEK

Melkachtige spray-emulsie. Perfect voor mensen met een gevoelige huid en liefhebbers van zeer delicate verzorging. Ontwikkeld om de voordelen van een rijke crème en een hydraterende mist te combineren. Het bevat ashwagandha en prebiotica die de conditie van de huid verbeteren. Bij regelmatig gebruik voorkomt het ruwheid en droogheid en geeft het de huid stevigheid en glans. Geeft onmiddellijke verlichting en ontspanning aan de tere huid. Het verzacht de huid, versterkt de hydrolipidenbarrière en zorgt voor zachtheid en elasticiteit. Het verbetert het uiterlijk van de huid, die er jonger en verfrist uitziet. earth -marine-water.html" style="background-color: transparent ;color:#5ca60d;">voor gebruik in de ochtend en 's Avonds , na het reinigen van het gezicht. De lichte Mist Cream-emulsie is een uitstekende keuze voor liefhebbers van geurloze cosmetica. Het laat een aangenaam aroma achter op de huid, ondanks het ontbreken van parfum in de samenstelling.

Wat zijn adaptogenen?

zen-szen-n168" style="background-color:transparent;color:#5ca60d;">Adaptogenen zijn stoffen van natuurlijke oorsprong die het lichaam helpen zich aan te passen aan het functioneren in een ongunstige omgeving. Ze helpen het evenwicht te bewaren en zijn bondgenoten in de strijd tegen stress Ze ondersteunen de huid bij het zelfregulerend vermogen.

Of je nu de gevoelige huid wilt kalmeren, een doffe, droge huid wilt verhelderen of gewoon je humeur wilt verbeteren, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. De beste gezichtscrème-mist die je huid de hele dag verzorgt. Hydraterende, verhelderende en uitgebreide huidverzorging met één product? Het is mogelijk! Romige nevel voedt en beschermt de huid multidimensionaal om zelfs aan de meest veeleisende verwachtingen te voldoen. Neem Mist Cream Light Facial Lotion met Ashwagandha op in je schoonheidsroutine en ervaar de zachtste en meest effectieve huidverzorging die je ooit hebt ervaren.

Mist Cream Lichte gezichtsemulsie met ashwagandha is een uitstekend product dat uw dagelijkse verzorging kan aanvullen of de basis kan vormen. Ideaal voor gebruik onder dag- of nachtcrème. Het belast de huid niet en bereidt de huid voor op het aanbrengen van make-up. Al na de eerste toepassing elimineert het het gevoel van ruwheid van de huid en laat het het effect van een natuurlijke, gezonde verlichting achter. Verbetert zichtbaar de algehele conditie van de huid.

Maak kennis met de actieve ingrediënten waardoor uw huid haar gezonde en mooie uiterlijk terugkrijgt:

Ashwagandha - een unieke adaptogene vitamine. Het beschermt de huid tegen oxidatieve stress, herstelt de natuurlijke balans, verbetert de regeneratie en verbetert de conditie van de huid. Verhoogt het aanpassingsvermogen van de huid, regenereert en beschermt het tegen vrije radicalen. Helpt bij het verwijderen van huidonvolkomenheden, hydrateert intensief, verlicht, verzacht, maakt de huid stralend.

Prebiotica - ondersteunen en regenereren het microbioom van de huid, vervullen beschermende functies - creëren een schild tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Ze vertragen het vroegtijdige verouderingsproces, verbeteren de elasticiteit en gladheid van de opperhuid.

Wortelolie - is een rijke bron van beta-caroteen en antioxidanten. Het revitaliseert en regenereert de huid, hydrateert, voedt en kalmeert. Het vertraagt het verouderingsproces van de opperhuid en ondersteunt de bescherming tegen vrije radicalen. Het werkt goed voor de verzorging van couperose, een droge huid en bij zichtbare rimpels. Geeft de emulsie een natuurlijke kleur.

Toepassingsstudies bevestigen de uitstekende effecten van Mist Cream Light gezichtsemulsie met ashwagandha:

  • maakt de opperhuid glad (90% van de positieve reacties)***;
  • maakt de huid zacht en fluwelig (97% van de positieve reacties)**;
  • laat de huid gehydrateerd aanvoelen (97% van de positieve reacties)**;
  • na het aanbrengen wordt de huid ontspannen (97% van de positieve reacties)**;
  • verfrist en verbetert het uiterlijk van de huid (94% van de positieve reacties)**;
  • verzacht en kalmeert de opperhuid, geeft een gevoel van opluchting (90% van de positieve reacties)**;
  • vermindert de zichtbaarheid van mimische rimpels / maakt groeven glad (90% van de positieve reacties)***;
  • voorkomt zichtbaar verslapping van de huid (80% van de positieve reacties)***;
  • heeft een verstevigend effect op de opperhuid (90% van de positieve reacties)***.

**Applicatietesten uitgevoerd onder dermatologisch toezicht bij 30 personen van 19-68 jaar na eenmalig gebruik van het product.

*** Toepassingstesten uitgevoerd onder dermatologische controle bij 30 personen van 19-68 jaar na 4 weken gebruik van het product.

In juni 2021 werden de mistcrèmes MIST CREAM opgenomen in de COSMO TRENDS- groep, d.w.z. de meest innovatieve cosmetische producten die wereldwijde trends creëren.

Hoe te gebruiken : schudden en sprayen op de palm van je hand. Verspreid zachtjes, dep in de huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's avonds en 's morgens. Perfect onder make-up.

102927

Specifieke referenties

ean13
5905043009797

Floslek MIST CREAM light...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies