• -€ 5,50
  • topdeal
  • - € 5,50

Long 4 Lashes FX5 POWER FORMULE Serum 3 ml

€ 16,90
€ 22,40
Inclusief belasting


Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12

Multi-ingredient wimperserum met FX5-formule die wimpers langer, dikker en gladder laat lijken en uitzonderlijke vitaliteit geeft De innovatieve FX5-formule werkt gedurende de hele levenscyclus van de wimpers om uitzonderlijke effectiviteit te garanderen Penthasimin, die de kracht van de formule levert en actieve peptiden bevat, ondersteund door hydraterende en voedende stoffen, verbetert zichtbaar het uiterlijk van de wimpers en geeft expressie aan het uiterlijk Pro Vitamine B5 dringt door in de wimpers vezel waardoor het een zacht en glanzend uiterlijk krijgt. De toevoeging van zoete amandelolie bevrijdt de wimpers van de wortels, waardoor ze flexibeler worden en beter bestand zijn tegen vervellen.

DOORGANG

Breng serum met één beweging van de applicator aan op de schone, droge huid van de oogleden langs de bovenste wimperlijn (na het verwijderen van make-up). Gebruik eenmaal per dag 's nachts. Niet voor gebruik overdag. Niet aanbrengen in het oog of op de onderste wimperlijn. Het product kan worden gebruikt door dragers van contactlenzen (contactlenzen verwijderen voor gebruik), na chemotherapie, op verlengde en verdikte wimpers, op permanente make-up en op met henna geverfde wimpers.

INGREDIËNTEN

Aqua , Glycerine, Pentylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ogar otiva Sativa Oil, Pentapeptide-Myristoyl-17, Myristoylfexapeptide-16, pantenol , Hydrolyzed Hyaluronan, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium Phosphate, Triethanolamine, Isopropyl Cloprostenate , Fenoxyethanol, alcohol, decylglycol, 1,2-hexaandiol.

103172
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116036502

Long 4 Lashes FX5 POWER...

€ 22,40 € 16,90
group_work Toestemming voor cookies