Gift of Nature prebiotisch Serum voor de droge huid 30 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

family :Oxygen, Arial, Tahoma, sans-serif;font-size:14px; ">
INDICATIES
< strong style="border:0px;background:transparent;margin:0px;padding:0px;"> GIFT OF NATURE Prebiotisch Serum voor een mooie droge huid 30 ml + handcrème 50 ml

De voedende eigenschappen van het serum zijn onder andere verantwoordelijk voor: zoethoutextract, dat water in de huid vasthoudt, diep hydrateert en versterkt. We hebben het effect versterkt met natuurlijke, regenererende squalane, waarvan de eigenschappen vergelijkbaar zijn met een verzachtende huiddressing. Het serum bevat ook babassu-olie, die een antioxiderende, anti-aging en gladmakende werking op de huid heeft.
ACTIE
Het geconcentreerde serum heeft een aangename, water-crème consistentie, waardoor het zeer licht en uiterst efficiënt is. Een beetje van het product op het hele gezicht is voldoende om de huid het effect van langdurige hydratatie en mattering te geven.

Je kunt het serum zowel overdag als 's nachts gebruiken.

Het serum heeft een gunstig effect op de natuurlijke microflora van de huid en herstelt de balans van het microbioom, d.w.z. de beschermende laag. Het microbioom beschermt de huid tegen gifstoffen uit de natuurlijke omgeving en helpt bovendien de natuurlijke pH te behouden. Hierdoor is de huid stralend, gezond en verzorgd.
HOE TE GEBRUIKEN
  • aanbrengen op een gereinigd gezicht
  • zachtjes masseren
  • laten intrekken
SAMENSTELLING
Aqua , Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Glycerine, Squalane, Glyceryl Stearate Citrate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Tilia Cordata Leaf Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Orbignya Oleifera Zaadolie, Maltooligosyl Glucoside, Gehydrogeneerd Zetmeel Hydrolysaat, lysolecithine, pullulan, sclerotiumgom, rhamnose, glucose, glucuronzuur, xanthaangom, siliciumdioxide, melkzuur, parfum, tetranatriumglutamaatdiacetaat, benzylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat
103299

Specifieke referenties

ean13
5907618132657

Gift of Nature prebiotisch...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies