Gift of Nature prebiotisch Serum voor de gemengde huid 30 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

family :Oxygen, Arial, Tahoma, sans-serif;font-size:14px; ">
INDICATIES
< strong style="border:0px;background:transparent;margin:0px;padding:0px;"> GIFT OF NATURE Prebiotisch Serum voor gemengde huid 30 ml + handcrème 50 ml

Gecombineerde huidverzorging.

De voedende eigenschappen van het serum zijn onder andere verantwoordelijk voor: oregano-hydrolaat, dat de huid en opperhuid regenereert en ontstekingen kalmeert en kalmeert, waardoor het een ideaal ingrediënt is voor een problematische en acnehuid. We hebben het effect ervan versterkt met Niacinamide in een concentratie tot 5 %, die overmatige talgproductie vermindert, de poriën verkleint en verkleuring tegengaat, en ook de aanmaak van collageen en de synthese van hyaluronzuur in de huid beïnvloedt, dankzij waardoor het zijn stevigheid en spanning verbetert.
ACTIE
Het geconcentreerde serum heeft een aangename, water-crème consistentie, waardoor het zeer licht en uiterst efficiënt is. Een beetje van het product op het hele gezicht is voldoende om de huid het effect van langdurige hydratatie en mattering te geven.

Je kunt het serum zowel overdag als 's nachts gebruiken.

Het serum heeft een gunstig effect op de natuurlijke microflora van de huid en herstelt de balans van het microbioom, d.w.z. de beschermende laag. Het microbioom beschermt de huid tegen gifstoffen uit de natuurlijke omgeving en helpt bovendien de natuurlijke pH te behouden. Hierdoor is de huid stralend, gezond en verzorgd.
HOE TE GEBRUIKEN
  • aanbrengen op een gereinigd gezicht
  • zachtjes masseren
  • laten intrekken
SAMENSTELLING
Aqua , Niacinamide, Coco-caprylaat/capraat, propaandiol, capryl/caprine/barnsteenzuur triglyceride, glycerine, glycerylstearaatcitraat, origanum vulgare bloem/blad/ Water , gehydrolyseerde jojoba-esters, maltooligosylglucoside, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, lysolecithine, pullulan, rhamnose , glucose, glucuronzuur, sclerotiumgom, xanthaangom, siliciumdioxide, melkzuur, citroenzuur, parfum, tetranatriumglutamaatdiacetaat, benzylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat
103300

Specifieke referenties

ean13
5907618132664

Gift of Nature prebiotisch...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies