ONLYBIO Limoncello Crème-mousse onder de ogen verheldert donkere kringen Vitamine C & Avocado & Cafeïne 15 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11

Oogmousse Verhelderend Donkere Kringen Vitamine C & Avocado & Cafeïne

Aanbevolen voor: De formule is ideaal voor de gevoelige, droge en vermoeide huid rond de ogen met het probleem van donkere kringen en wallen.

Hoe werkt de crème?

De lichte en tegelijkertijd geconcentreerde formule voedt en hydrateert intens de tere huid rond de ogen, verzacht fijne rimpels, vermindert donkere kringen en zwellingen. De crème herstelt de uitstraling en rust van de ogen, verstevigt de huid en beschermt haar tegen uitdroging en verlies van elasticiteit.

Effect: uitgerust, opgefleurd uiterlijk, gehydrateerde, gladde en elastische huid rond de ogen.

Wat zorgt ervoor dat onze crème werkt?

VITAMINE C en AVOCADO zijn verantwoordelijk voor het juiste niveau van hydratatie en voeding van de opperhuid. Vitamine C verlicht zachtjes en vermindert tekenen van vermoeidheid, heeft antioxiderende eigenschappen en avocado regenereert en versterkt de huid diep.

NATUURLIJKE CAFFEINE Het verbetert de microcirculatie in de opperhuid, waardoor het zwelling vermindert, het glad maakt en de elasticiteit van de huid verbetert. Als u in uw bewuste zorg ingrediënten als: parabenen, PEG's, siliconen, paraffines, minerale oliën, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong beperkt, dan is onze crème perfect voor u.

Onze formules omvatten:

• 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

• 1% stoffen die het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de cosmetica garanderen.

Wat onderscheidt onze crème?

• COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife voor naleving van de COSMOS-standaard. Hierdoor weet je zeker dat onze formule beschikt over een van de bekendste certificaten voor natuurlijke cosmetica, een kwaliteits- en keurmerk.

• 100% veganistische en dierproefvrije formule, gecertificeerd door 's werelds grootste Vegan Society.

• Onze cosmetica bevatten een uniek complex van pre- en probiotica, dat de natuurlijke samenstelling van de bacteriële flora van de huid, ofwel het microbioom, versterkt en beschermt.

• Gespecialiseerde verpakking, die de inhoud beschermt tegen luchtindringing, garandeert een hygiënische toepassing en een langdurig behoud van de eigenschappen van de formule.

• De verpakking van dit product is gemaakt van gerecycled materiaal en is recyclebaar. Denk er altijd aan om uw afval te scheiden.

 

Extra informatie

Dag/Nacht: dag en nacht

Leeftijd: universeel

Actie: hydraterend

Ingrediënten:

Aqua Coco-Caprylaat/Capraat Glycerine Cetearylalcohol Propaandiol Persea Gratissima ( Avocado ) Olie Butyrospermum Parkii (Shea) Boter Kaliumcetylfosfaat Cafeïne Glycerylstearaat Ascorbyl Glucoside Hippophae Rhamnoides ( Sea Buckthorn ) Fruitolie Musa Sapientum ( Banana ) Bloemextract Mica Mika Citroenzuur Titanium Dioxide (CI 77891) Helianthus Annuus (Sunower) Zaadolie Tocoferol Benzylalcohol, dehydroazijnzuur, benzoëzuur, natriumbenzoaat.

103522
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840953

ONLYBIO Limoncello...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies