Mydlarnia Cztery Szpaki Oil Serum voor gezicht, hals en decolleté Clover Flower 30 ml

€ 17,10
Inclusief belasting

Clover Flower Oil Serum is het perfecte product als je denkt dat je huid een geconcentreerde energieboost nodig heeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING
Clover Flower Oil Serum is een perfect product als je denkt dat je huid een geconcentreerde injectie van (positieve) energie nodig heeft. Elke druppel is een reeks waarden zonder welke het moeilijk is om natuurlijke en effectieve huidverzorging voor te stellen. In de fles vind je: jeugd, schoonheid, frisheid, vreugde en gezondheid, evenals een verhelderend effect. Willekeurige volgorde.

Clover Flower Oil Serum is een verbeterde versie van ons iconische serum met vitamine C en klaverbloem. En als je zegt dat perfectie niet kan worden verbeterd, houd ons dan vast ... het serum en kijk!

< strong > ACTIE:

We zouden kunnen schrijven dat ons gezichtsserum magisch werkt, maar weet je wat? Het is niet waar. Omdat hier geen sprake is van magie, al zouden de effecten na gebruik anders kunnen aangeven. Er is echter een voedingsbom bereid uit natuurlijke ingrediënten, en de vitamine C in het gezichtsserum versterkt dit (on)magische effect alleen maar.

Allereerst is ons klaverbloemolieserum een combinatie van heilzame oliën: avocado, jojoba, argan, druivenpit en amandel. We hebben het beste uit ze gehaald. Dat wil zeggen, maximale voeding, antioxiderende, verhelderende, herstellende en verzachtende eigenschappen. Plus aloë vera maceraat om de hydratatie te stimuleren. Rijk.

Hieraan hebben we bewust een vitamineduo toegevoegd. Vitamine C (ascorbyltetraisopalimitaat in een concentratie van 2%) helpt de huid gezond, fris en stevig te houden. Het stimuleert ook de synthese van collageen en hyaluronzuur. Niet slecht, toch? Het is vermeldenswaard dat de vorm van vit. C is een stabiele vorm en dus bestand tegen hogere temperaturen en licht. We hebben ook vitamine E tot onze beschikking, waardoor de huid sneller regenereert na dagelijkse botsingen met negatieve factoren.

En tot slot maceraat van klaver en rozenblaadjes. Zou je verwachten dat een onopvallende klaver, die je al honderden keren in weiden en gazons hebt gezien, de huid strakker, elastischer, gladder en kalmer kan maken? Nou, je weet het al. Door maceraat van rozenblaadjes toe te voegen, krijgen we een gelijkmatige teint en elimineren we eventuele verkleuringen.

Ons vitamine C-serum is een "nachtmonteur".

De hoofdtaak van het gezichtsserum is om de huid te voorzien van vitamines en ingrediënten die de huid steviger, elastischer, helderder en gladder maken. Andere verwachte effecten zijn: het gladstrijken van rimpels, het normaliseren van het werk van de talgklieren, het verlichten van pigmentatieveranderingen. Het beoogde effect wordt bereikt na 2-3 weken behandeling. Serum is per definitie een product met een zeer hoge concentratie aan actieve ingrediënten en daarom kunnen we een onverwacht - langdurig en sterk effect verwachten. De behandeling moet 3-4 keer per jaar worden herhaald. Het gezichtsserum van Mydlarnia Cztery Starlings is bedoeld voor alle huidtypes, het product dient 's nachts gebruikt te worden.

Alle grondstoffen die we hebben gebruikt om deze cosmetica te maken, verdienen een gouden medaille, maar we zouden speciale aandacht besteden aan de titel klaverbloemmaceraat. Een ogenschijnlijk triviaal ingrediënt. Het lijkt erop, omdat de cosmetische eigenschappen van klaver verbluffend zijn. Het is ook leuk dat het een lokaal ding is, het groeit om de hoek. Het is goed om te ontdekken dat onze directe omgeving vol schatten zit.

Last but not least - visueel. Als je je de vorige versie van ons serum herinnert, weet je dat het er een beetje anders uitzag dan de opvolger. Clover Flower Oil Serum zit in een glazen, ovale fles met een pipet (passend bij onze uitgebreide gezichtsverzorgingslijn), en in het oog zal een ronddrijvende klaverbloem en een bos rozen niet opvallen. Dat betekent niet dat ze er niet zijn. Ze hebben de vorm van maceraten, waardoor hun werking intenser is en de huid nog mooier maakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels van het serum aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté 2-3 keer per week of afhankelijk van uw eigen behoefte. Vermijd de ogen. Stop het gebruik als er irritatie optreedt.

SAMENSTELLING

Zoete amandelolie, druivenpitolie, avocado-olie, arganolie, squalane, rozenblaadjesmaceraat, jojoba-olie, vitamine C, aloë vera maceraat, rode klaverbloemmaceraat, vitamine E, palissander essentiële olie

103690
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641982993

Mydlarnia Cztery Szpaki Oil...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies