Eveline Sexy Girl 24h Mascara Basis 10 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Eveline Sexy Girl 2in1 is een unieke mascarabasis waarmee je niet alleen fenomenale oogmake-up creëert, maar ook uitgebreide verzorging biedt aan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Eveline Sexy Girl 2in1 is een unieke mascarabasis waarmee je niet alleen fenomenale oogmake-up creëert, maar ook een uitgebreide haarverzorging geeft. De cosmetica kan ook alleen worden gebruikt voor een delicaat natuurlijk effect. 

Eveline Sexy Girl 2in1 zal een perfecte afwerking zijn voor elke oogmake-up. Innovatieve formule verhoogt op spectaculaire wijze het volume en de lengte van de wimpers , waardoor je look er lang fenomenaal uitziet! De basis bedekt de wimpers perfect met zwarte inkt en plakt ze tegelijkertijd niet aan elkaar en verzwaart ze niet . Bovendien kamt en scheidt een precieze, geprofileerde borstel de wimpers gemakkelijk .

De samenstelling van de Eveline Sexy Girl 2in1 base is verrijkt met ricinusolie, arganolie, d-panthenol, hyaluronzuur en vitamine E. Deze unieke actieve ingrediënten hydrateren, voeden en regenereren de wimpers diep. Bovendien versterken ze de haarzakjes, bouwen ze hun structuur weer op en stimuleren ze de groei. Wimpers worden zichtbaar gladgestreken, verdikt en verdikt , waardoor ze elke dag prachtig je look benadrukken.



HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik als mascarabasis en breng het preparaat aan op schone en droge wimpers voordat u make-up aanbrengt. Gebruik als een herstellend serum en breng het preparaat dagelijks voor het slapengaan aan op droge en gereinigde wimpers.

SAMENSTELLING

Polyester-29, HEMA, Isobornylmethacrylaat, Celluloseacetaatbutyraat, Butylacetaat, Ethylfenyl(2,4,6-trimethylbenzoyl)fosfinaat, Glycoldimethacrylaat, Centella Asiatica extract, Glycerine, Gehydrolyseerde keratine, P-Hydroxyanisol.

104651

Specifieke referenties

ean13
5901761966022

Eveline Sexy Girl 24h...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies