Eveline Beauty & Glow Drakenbloed! Exfoliërend Serum met AHA 30% & BHA 2% complex 18 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Beauty & Glow Dragon Blood Serum is bedoeld voor de vette, gecombineerde en doffe huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9

BESCHRIJVING

Beauty & Glow Dragon Blood Serum ! is bedoeld voor de vette, gecombineerde en doffe huid. Bevat het titelingrediënt, AHA & BHA-zuren, rode ginseng, natuurlijk ferment van wortel, boerenkool en citroen.

Exfoliërend serum met AHA 30% en BHA 2% Drakenbloedcomplex! Beauty&Glow Eveline is element van de avondverzorging die uw huid haar jeugdige uitstraling teruggeeft. Het is perfect afgestemd op de behoeften van de vette, gecombineerde en doffe huid. Het zal ook verlichting brengen voor mensen die worstelen met verkleuring, onvolkomenheden en zichtbare rimpels. De innovatieve formule bevat het gelijknamige drakenbloed, rode ginseng en natuurlijke fermenten van wortel, boerenkool en citroen. De kracht van natuurlijke ingrediënten zal vriendschap sluiten met je huid zonder de poriën te verstoppen.

Drakenbloedserum! Beauty&Glow met AHA en BHA is voor avondgebruik. Slechts een paar druppels, gemasseerd in de gereinigde huid van het gezicht en laten intrekken voor het slapengaan, zijn voldoende om wakker te worden met een uitgeruste en stralende huid. Het is dermatologisch getest. De samenstelling is natuurlijk en 100% veganistisch. De ingrediënten in de cosmetica tasten het natuurlijke microbioom van de huid niet aan, maar ondersteunen en regenereren het zelfs.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik 's nachts. Reinig uw gezicht en breng 3-4 druppels serum aan, waarbij u de oogcontour vermijdt. Was 's ochtends het serum af en breng een crème met een UV-filter aan. Schudden voor gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycolzuur, propaandiol, natriumhydroxide, hydroxyethylcellulose, daemonorops draco-extract, salicylzuur, Aloe barbadensis- Juice , Panax Ginseng-wortelextract, Ipomoea batatas-wortelextract, gehydrolyseerde wortelproteïne, gehydrolyseerde boerenkoolproteïne, gehydrolyseerde Lemon , Leuconostoc /Radijswortelfermentfiltraat, Natriumhyaluronaat, Hyaluronic Acid , Melkzuur, Citroenzuur, Appelzuur, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Acacia Senegal Gum, Maltodextrine, Dinatriumfosfaat, Polysorbaat 60, Natriumfosfaat

104634
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761974232

Eveline Beauty & Glow...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies