Nacomi Next Level Dermo Protein Patch Crème voor atopische huid 50 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Eiwit gezichtscrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9

Nacomi Next Level Dermo Protein Patch Crème voor atopische huid 50 ml

Eiwit gezichtscrème gemaakt voor de gevoelige, droge en atopische huid. Het verzacht irritaties en de effecten van overmatige huidruwheid en spanning, en brengt onmiddellijke verlichting. Verrijkt met ceramiden, een multifunctioneel polysaccharide en allantoïne, revitaliseert het de huid en geeft het een gevoel van verlichting, en ondersteunt het de reconstructie van de hydrolipidenbarrière. De incha inchi-olie en olijfolie in de crème zorgen samen met rijst-, zijde- en tarwe-eiwitten voor een goede verzorging en hydratatie van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

's Ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua , Olea Europaea Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerine, Niacinamide, Propanediol, Tocopheryl Acetate, Cetyl Alcohol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Wheat Protein and Triticum Vulgare Zetmeel, Ceramide AP, Ceramide NP, Ceramide EOP, allantoïne, fytosterolen, gehydrolyseerde rijstproteïne, gehydrolyseerde zijde, biosaccharidegom-1, ascorbylpalmitaat, natriumlauroyllactylaat, cholesterol, ethylhexylglycerine, maltodextrine, fytosfingosine, kaliumcetylfosfaat, xanthaangom, carbomeer, sorbitanoleaat, parfum, kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, dehydroazijnzuur, fenoxyethanol, benzylalcohol. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109109
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902539717549

Nacomi Next Level Dermo...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies