BasicLab Micellis Micellaire vloeistof voor de vette en gevoelige huid 500 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BESCHRIJVING

Gespecialiseerde micellaire vloeistof reinigt effectief de huid van het gezicht, de hals en het decolleté van alledaagse onzuiverheden en make-up, zelfs waterdicht. De lichte en niet-invasieve formule verwijdert make-up en alle onzuiverheden nauwkeurig tijdens het wassen, zonder het gebruik van water. Dankzij de gebruikte miceltechnologie reinigt de vloeistof de huid op een eenvoudige manier en zorgen de actieve ingrediënten voor een effectieve verzorging. De unieke formule laat geen plakkerige film achter op de huid.

ACTIE:

Micelle-technologie reinigt effectief de huid van gezicht, hals en decolleté van alledaagse onzuiverheden en make-up.

Groene thee (INCI: Camellia Sinesis Leaf Extract) vernauwt overmatig verwijde poriën en verfrist de huid.

Komkommerextract (INCI: Cucumis Sativus Fruit Extract) verwijdert overtollig talg en helpt de conditie van de huid te verbeteren.

Rozemarijnextract (INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Extract) heeft antibacteriële en verstevigende eigenschappen.

De formule is rijk aan trehalose (INCI: Trehalose), dat bekend staat om zijn hygroscopische eigenschappen - het draagt effectief bij aan het verbeteren van de conditie van de huid, het verhogen van de hydratatie en het verminderen van het verstrakkende effect.

RESULTATEN:

De huid wordt effectief gereinigd, zelfs van waterproof make-up van het gezicht, de ogen en de lippen, zonder trekkerig aan te voelen

Verminderd overtollig talg, vernauwde poriën

Een getinte, frisse en matte huid

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met micellaire vloeistof en was vervolgens voorzichtig de huid van het gezicht en de ogen. Herhaal het proces totdat het wattenstaafje schoon is.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 capryl-/caprinezuurglyceriden, Panthenol , glycerine, Aloe barbadensis- Juice , Camellia Sinensis-bladextract ( Green Tea ), Cucumis Sativus (komkommer) fruitextract, Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, allantoïne, Copper Gluconaat, Magnesium , zinkgluconaat, trehalose, propyleen

104001
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907637951116

BasicLab Micellis...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies