Bielenda GOOD SKIN HYDRA BOOST Sterk hydraterend Serum 30 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
16

BESCHRIJVING
Kamp je met een droge, vochtarme of gevoelige huid? Reik naar het sterk hydraterende Bielenda Good Skin Hydra Boost serum en je huid zal je dankbaar zijn. Het geconcentreerde product heeft een sterk hydraterende en voedende werking en ondersteunt bovendien het herstel van het optimale niveau van hydratatie van de huid zonder onnodige belasting. De rijke binnenkant van ons serum - zie hoe goed uw huid er uit kan zien: in de formule hebben we zorgvuldig geselecteerde, zeer effectieve actieve ingrediënten opgenomen (in een concentratie tot 5 %!), die perfect bestand zijn tegen een droge opperhuid.

hyaluronzuur - is een van de beste cosmetische ingrediënten die de huid beschermen tegen uitdroging, hydrateert het zeer intensief.

trehalose - vermindert het waterverlies in de huid en heeft ook antioxiderende, verjongende en versterkende eigenschappen, en beschermt bovendien tegen schadelijke externe factoren.

kopertripeptide - een "wonder" ingrediënt, veel klinische studies bevestigen het anti-verouderingseffect, het vermindert rimpels en verbetert de elasticiteit, stevigheid en spanning van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer elke ochtend en avond enkele druppels van het serum in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of als basis voor de crème uit de Hydra Boost-lijn.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), trehalose, Copper , Panthenol , natriumhyaluronaat, kopertripeptide-1, hydroxyethylcellulose, polysorbaat 20, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), hexylkaneel, limoneen, linalool.

104123
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169046804

Bielenda GOOD SKIN HYDRA...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies