Bielenda GOOD SKIN ACID PEEL micro-exfoliërende gezichtswasgel corrigerend en normaliserend 190 g

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

BESCHRIJVING
Heb je last van een vette, gecombineerde, onzuivere huid? Grijp naar de micro-exfoliërende, corrigerende en normaliserende Bielenda Good Skin Acid Peel gezichtswasgel en je huid zal je dankbaar zijn. De gel werkt als een preparaat en reinigt de opperhuid van onzuiverheden, make-upresten en overtollig talg. Vermindert effectief de glans van de huid zonder deze uit te drogen. Het bereidt de epidermis voor op verdere verzorging, herstelt het gevoel van comfort en verfrissing.De rijke binnenkant van onze gel - zie hoe goed je huid er uit kan zien!

AHA + PHA zuren - hebben hydraterende en normaliserende eigenschappen, exfoliëren onnodige, verhoornde epidermiscellen, die bijdragen aan de strijd tegen verkleuring. Bij regelmatig gebruik verhelderen ze de huid, verbeteren ze de kleur en conditie.

niacinamide - is een sterke antioxidant, draagt bij aan het vertragen van de vorming van rimpels, reguleert overmatige afscheiding van talg, ondersteunt de strijd tegen de vorming van oneffenheden. Versterkt de beschermende barrière van de opperhuid en helpt de zichtbaarheid van vergrote poriën te verminderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de gel over de vochtige huid van het gezicht, vermijd de oogcontouren, masseer zachtjes en spoel vervolgens grondig af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), coco-glucoside, niacinamide, lactobionzuur, amandelzuur, propaandiol, hydroxyethylcellulose, polysorbaat 20, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, dinatrium-EDTA, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, parfum (geur), limoneen, linalool.

104132
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169048785

Bielenda GOOD SKIN ACID...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies