Apis Exotic Home Care Exotic Vitaliserende gezichtscrème 50 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Voed en geef je huid energie.  Een stimulerende en lichte crème die u zult waarderen vanwege het gemak van absorptie en intensieve hydratatie van de huidstandaard

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

BESCHRIJVING
Voedt de huid en voorziet haar van volledige energie.Een stimulerende en lichte crème die u zult waarderen vanwege het gemak van opname en intensieve hydratatie van de huid. Het biedt uitstekende voedingseigenschappen - verantwoordelijk voor het voorzien van uw huid van de nodige vitamines, de regeneratie en bescherming tegen vrije radicalen.

normal ;text-align:justify;"> In de samenstelling vind je: hyaluronzuur en extracten van exotisch fruit: passievrucht, mango , granaatappel rijk aan vitamine C en flavonoïden - die de huid glad en elastisch maken. frisse uitstraling.




Waarom deze crème?
Een stimulerende en lichte crème die u zult waarderen vanwege het gemak van opname en intensieve hydratatie van de huid. Het biedt uitstekende voedingseigenschappen - verantwoordelijk voor het voorzien van uw huid van de nodige vitamines , de regeneratie ervan en bescherming tegen vrije radicalen. Hyaluronzuur en extracten van exotisch fruit: passievrucht, mango, granaatappel rijk aan vitamine C en flavonoïden - maken de huid glad en elastisch. Bovendien krijgt het een heldere en frisse uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

U kunt het gebruiken in 3 eenvoudige stappen:
1. Breng de crème aan op de huid van gezicht, hals en decolleté.
2. Verdeel gelijkmatig.
3. Laat staan tot het volledig is opgenomen.
Vergeet niet je gezicht, hals en decolleté schoon te maken voordat je de crème aanbrengt. Enzymatisch gezichtswasschuim uit dezelfde lijn is de beste oplossing.

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Glycerine, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Carbomeer, Natriumhyaluronaat, Passiflora Edulis Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Pomegranate Extract, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Natriumhydroxide, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, citroenzuur, parfum.

104327
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901810005948

Apis Exotic Home Care...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies