Apis Oxy o2 Terapies Algenmasker met actieve zuurstof 3in1 100 ml

€ 10,70
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van het zuurstof geven en regenereren van je huid met een 3-in-1 gelmasker met actieve zuurstof

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Apis Oxy o2 Terapies Algenmasker met actieve zuurstof 3in1 100 ml

3in1 gelmasker met actieve zuurstof is een innovatieve cosmetica die gebruik maakt van de unieke kracht van selectief geselecteerde zuurstofrijke ingrediënten. Actieve zuurstof verhoogt onmiddellijk de beschikbaarheid van zuurstof in de huid, verbetert het cellulaire energieniveau en ondersteunt goede metabolische processen. Sepitonic M3, dat mineralen bevat zoals koper, zink, magnesium, calcium en co-enzym Q10, heeft een positief effect op de cellulaire ademhaling. De formule van het masker, verrijkt met hyaluronzuur, ginseng en algenextract, hydrateert de huid effectief en herstelt de frisheid, glans en vitaliteit. Bovendien hebben de ceramiden in het product een verstevigend en regenererend effect, waardoor de huid elasticiteit krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dikke laag van het masker aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen en de mond. Wacht 15-20 minuten en was af met lauw water. Vergeet niet om uw huid te verstevigen nadat u deze met water hebt afgespoeld. Nu kunt u uw favoriete crème of serum aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, Magnesium en zinkgluconaat en Copper , natriumhyaluronaat, ubiquinon, lecithine, zijdeaminozuren, sorbitol, D- panthenol , glucose, trilaureth-4-fosfaat, benzylalcohol, magnesium Pca, piridoxine, algenextract, ginseng Wortelextract, carbomeer, perfluordecaline, Simmondsia Chinensis-zaadolie, sucrosepalmitaat, Ceramide NP, xanthaangom, triethanolamine, fenoxyethanol, caprylylglycol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

104837
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810006051

Apis Oxy o2 Terapies...

€ 10,70
group_work Toestemming voor cookies